Kamasutra

Mokar seks ispod tuša- najbolji način da se opustite nakon napornog dana

Često nam govore da seks ispod tuša nije uvijek seksi. Prvo moramo pronaći pravu pozu, održati vlažnost (budući da voda konstantno teče) i paziti da oboje uživamo. Ove pomisli nas tjeraju da mislimo kako je bolje da tu ideju zadržimo za sebe, u svojoj mašti. No, nemojte se dati zavarati.

Iz osobnog iskustva znam da je seks ispod tuša odlična stvar. Iako mislite da je seks pod tušem sklizak, opasan, mislite da se možete prehladiti.. nemojte misliti o tome. Skinite se, uđite u kadu i započnite predigru senzualnim pokretima, laganim sapunjanjem partnerice toplom vodom, koja će podići temperaturu vašeg tijela. Kada ste potpuno zagrijani i spremni, pronađite pozu koja vam odgovara i započnite. Kasnije naknadno tuširanje je  bolje ukoliko ste prakticirali analni seks. Ovakav vruć i mokar seks ispod tuša je pravo mjesto da eksperimentirate s nekim fantazijama koje su do sada možda bile malo prljave.

Kao što je rečeno, pronaći pravu pozu pod tušem je ključ za uživanje. Licem u lice, njena noga omotana oko vašeg tijela ili na zidu.. Nažalost, voda sprječava vlaženje pa bi bilo dobro da koristite lubrikante kako biste stvar održali na pravom mjestu bez nepotrebne boli za vašu partnericu. Iako tuševi variraju u obliku i izgledu, najbolje da seks pod tušem ostvarite u doggy stilu. Kada vam dosadi, premjestite se u spavaću sobu.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close