Kamasutra

Znanstveno dokazano: Seks u čarapama je bolji!

Znate li onaj osjećaj za vrijeme orgazma kad vam noge polude, kad se počnete grčiti i zbog čega morate istezati listove? Znate sve one filmove u kojima se u ljubavnim scenama za vrijeme orgazama pokazuju ženska stopala s prstićima koji plešu od užitka? E pa, zanimljive studije smo pronašli koje dokazuju da postoji veća šansa da će djevojke doživjeti orgazam ako za vrijeme seksa nose čarape!

Gert Holsteget, doktor iz Danske je u studiji dokazao kako se nošenje čarapa, osim održavanja topline stopala, zbog povećanog osjećaja udobnosti povezuje direktno s utjecajem na amigdalu i prednji čeoni režanj tj. na dio mozga koji je zadužen za strah, opasnost i tjeskobu. Očigledno, istraživanje je zahtijevalo seksualne odnose među ispitanicima. Prije nego što su istraživači dali testnim subjektima čarape, proveli su anketu koliko ih je doživjelo orgazam. Rezultat je bio 50%. Kasnije, kad su ih zatražili da ponove “eksperiment”, ali ovog puta u čarapama, čak 80% je doživjelo orgazam. Zanimljiva studija za pogledati, zar ne? Nažalost, nismo našli video dokumentaciju i fotografije, ali smo se oko svega malo zamislili.

Ima li što ljepše od ljepotice samo u čarapama? Kad se prisjetite, koliko ste puta vodili ljubav a bilo vam je hladno za stopala? Zar užitak nije bio bolji kad su vam stopala bila topla? Heh, ima tu nešto.

Mišljenja smo da istraživanjima i znanosti treba vjerovati, a osim toga, možda ima i nekih pozitivnih strana zašto trebamo nositi čarape za vrijeme seksa.

carape4

Ako već koristite kondome, zašto ne zaštiti i stopala?

Siguran seks je siguran seks. Ne samo da nećete pobrati neku boleštinu, ne samo da ćete izbjeći neželjenu trudnoću, već ćete u ovom slučaju i izbjeći mogućnost da poberete gljivičnu infekciju! Ili još gore, da vas vaša draga ogrebe!

Ne morate se brinuti kako vam izgledaju nokti

Ako se niste stigli urediti, ako vam je možda potamnio nokat od prošlotjednog nogometa kad vam je mutavi prijatelj nagazio na nogu, čarape vas mogu zaštititi od neugode i nepotrebnog objašnjavanja. Jer, na kraju priče, kakva je to djevojka koja bi mogla imati fetiš za ružnim deformiranim palcima i kojoj bih se to moglo sviđati? Sakrijte ih i nikad nemojte saznati!

carape3

Friško oprane čarape imaju bolji miris od vaših stopala

Seks na brzaka skriva razna iznenađenja, od kojih su mirisi nečistoće najgori. Doduše, ako imate dovoljno vremena da tražite friške čarape i vjerojatno gaće, onda imate vremena i za skoknuti na brzaka pod tuš. Ma zaboravite, strpajte i nju pod tuš i obavite to vlažni i mokri. P.S. Pazite na klizavu kadu!

Nema straha od prehlade

Nema upale sinusa, nema šmrcanja, nema kihanja i kašljanja. Čarape za vrijeme seksa su zdrave i produžuju vam život! Obratite pozornost samo da nemate one iznošene tanke stare čarape s dodatno plaćenim rupama za palce. Te izazivaju kontra efekt.

carape1

Možete uštedjeti na grijanju i brinete se za okoliš!!!

A za vrijeme krize, kad seks nazivaju sportom za siromašne, morate voditi obzira i o očuvanju okoliša i energenata. Smanjite grijanje, spavajte ispod deblje posteljine, više se mazite i nosite čarape. Spasite planet i ušparajte istovremeno!!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close