Kamasutra

Znakovi kojima vam pokazuje kako je spremna za seks s vama

Slušali ste naše upute kako se pripremiti za prvi spojak, bili ste taman toliko romantični koliko je bilo potrebno, dobili ste prvi poljubac kada ste je pratili kući i sada ste nerazdvojni? Vrlo lijepo, ali je sada vrijeme da malo izvidimo situaciju i pripremimo teren za dalje kako ne biste uprskali sve čudnim ponašanjem i navaljivanjem na nešto što ona još ne želi.

Naravno da pričamo o seksu koji je u svakoj vezi tabu tema sve dok se ne dogodi prvi puta, ali do toga treba doći postepeno. Sakupili smo znakove koji će vam pokazati da ste na dobrom putu i kako je vaša djevojka spremna da joj još više približite i upoznate njezin intimni prostor.

1. Govori “Vrlo mi je ugodno s tobom”

Stručnjaci za veze i seks govore kako su ove riječi vrlo dobar znak kako razmišlja o seksu. Djevojke se žele osjećati sigurno u vašim rukama i prije nego uskoče u krevet s vama, pogotovo ako se potencijalni materijal za vezu. Ako čujete te riječi ili nešto slično, predložite da prespava kod vas ili vi kod nje, ovisno o tome što je moguće.

2. Želi prespavati kod tebe ili obrnuto

Ako vas djevojka pozove da kuhate večeru kod nje, na dobrom ste putu. Po riječima stručnjaka, kada se prvi puta pojavite kod nje u stanu, ona će željeti seks, ali i promatrati kako se ponašate. Ispitujte, razgovarajte, udobno se smjestite, ali i pripremiti četkicu za zube, za svaki slučaj.

3. Dodiruje vaš sve više

Bilo za vrijeme večere, kina, izlaska, ako vas sve više dodiruje je dobar znak. Tjelesni znakovi su dobar pokazatelj kako joj se sve više sviđate, i mogli bi se preseliti u spavaću sobu. Najbolje je da vratite uslugu: držite joj ruku, ljubite svako malo, govorite koliko ste ludi za njom. To će joj biti znak da ste na istom putu.

4. Ispituje vas o vašim prijašnjim seksualnim iskustvima

Kada djevojka razmišlja o seksu s vama, sigurno razmišlja i o tome s koliko ste djevojka vi bili prije nje. Iako nije baš dobro sjećati se prošlosti, stručnjaci govore kako bi bilo dobro, ako ništa zbog zdravlja. Ako ste za vezu i želite nešto raditi kao par, morat ćete i taj razgovor obaviti. To će pokazati da ste ozbiljni i ona će biti opuštenija.

5. Ispituje vas u kojoj fazi ste s njom

Imali ste još jedan savršen izlazak i jedino što nedostaje je toliko željeni seks, ali ona vas upita “Viđaš li se s još kim?” Ovo možda zvuči dosta loše, ali je idealan trenutak da popričate o vašoj vezi i očekivanjima. Dosta djevojaka želi biti sigurne kako je to to i kako je samo ona vaša.

6. Govori vam o tome što nosi, tj. što ne nosi trenutno

Prema istraživanjima, dosta djevojaka će krenuti s malo prljavijim porukama kada žele nešto više. Nešto poput “Nisam nosila gaćice danas” je dovoljno dobar znak i zapravo vas testira koliko ste vi zapravo spremni. Nemojte to prokockati.

7. Najbolji znak? Veliko DA!

Nekada je dovoljno biti direktan i pitati. Nema tu puno mozganja, kažeš koliko ti je stalo do nje i želiš da ova veza nekamo krene i čekaš njezin odgovor. Ako je spremna, dalje nastupaš sam ili možeš pročitate neke daljnje savjete.

>> Kako zadovoljiti ženu

>> Kako prstima zadovoljiti ženu

>> Kako oralno zadovoljiti ženu

>> Kako zadovoljiti ženu ako imaš mali penis

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close