Lifestyle

Svi popusti od sada na portalu Popusti.hr

Popusti su super ali kako se snaći među toliko različitih portala grupne kupovine kao što su Kolektiva, Ponuda dana, Crno jaje, Megabon, itd. Na sreću tu je novi portal – Popusti.hr.

Popusti su novi agregator grupnih kupovina koji na jednom mjestu sadrži popuste sa svih većih portala u Hrvatskoj i zadivljuje svojim modernim responsive dizajnom i naprednim opcijama. Prilagođen je za brže i jednostavnije pronalaženje ponuda koje vas zanimaju. Takav princip rada korisnicima omogućuje da pretražuju sve ponude na jednom mjestu i svi popusti vam postaju dostupniji nego ikada prije.

Dodatna prednost je i pametni sustav razvrstavanja ponuda koji vam omogućuje razvrstavanje ponuda po kategorijama kao što su restorani, a ponude možete dodatno segmentirati po vrsti hrane kao što je roštilj, riba, strana kuhinja i slastice. Tu je i kategorija putovanja u kojoj se nalaze jeftina putovanja po Hrvatskoj i svijetu.

Prednost ovog agregatora grupne kupovine je njegov full responsive dizajn koji ga čini prilagodljivim svim veličinama ekrana, nebitno je li to riječ o monitoru, tabletu ili vašem mobilnom uređaju. Uz to je dostupan i na mobitelima putem mobilnih aplikacija koje možete preuzeti za Android ili iOS uređaj.

Za kraj je ostalo predstaviti i logotip, simpatičnu vjevericu imenom Oliver koja traži najbolje popuste i skuplja ih.

Posjetite Popusti.hr, upoznajte Olivera i otkrijte brz i lak način pronalaženja najboljih grupnih popusta na jednom mjestu.

PopustiHr Site Preview

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close