Birtija

Starije žene odlučile: “Sezona lova na mlađe muškarce je otvorena”

Kada se vidi starijeg muškarca s mlađom curom, to je nekako postalo normalno, a što kada starija žena poželi mlado meso? Takve žene, zvane pume, koje traže malo zabave jer su još uvijek u naponu snage, počele su vladati Hollywoodom, što je znak kako je polagano i to “in” stvar koja će postati svakodnevna pojava.

Malo smo istražili i pokazujemo vam 12 super puma koje su uspjele uloviti mlađahne muškarce.

Juliane Moore i Bart Freundlich – razlika 9 godina

pume-007

Nakon prvog braka, Juliane se nije žurila i polagano ulovila Barta. Zajedno su 11 godina i imaju sina i kćer.

Janet Jackson i Wissam Al Mana – razlika 9 godina

pume-001

Nakon dva propala braka, Janet je bacila oko na modnog milijunaša Wissama 2012. godine. Vrlo dobro skrivaju svoj privatan život i zbog toga ne čitamo previše o njoj.

Gabrielle Union i Dwayne Wade – razlika 10 godina

pume-004

Iako u četrdesetima, Gabrielle izgleda odlično i to je valjda jedan od načina kako je očarala NBA zvijezdu Dwayna Wadea. Plus iskustvo.

Paris Hilton i River Viiperi – razlika 11 godina

pume-011

Paris Hilton tehnički ne spada u pume, ali hodanje s 11 godina mlađim muškarcem je uvrštavaju u ovu listu. Trenutno je par u svađi, ili barem tako piše.

Mariah Carey i Nick Cannon – razlika 11 godina

pume-009

Nedavno razvedena, Mariah je također imala mlado meso samo za sebe. Brak je potrajao dosta dugo, ali bitno je reći kako je Mariah u novom lovu.

Courteney Coy i Johnny McDaid – razlika 13 godina

pume-010

Courteney očito prati ulogu koju igra u seriji “Cougar Town”, pa je tako ulovila 13 godina mlađeg gitarista Snow Patrola, Johnnya McDaida. Sada nam je jasno zašto tako dobro glumi tu ulogu.

Robin Wright i Ben Foster – razlika 14 godina

pume-006

Nakon 14 godina sa Sean Pennom, zvijezda “House of Cards” poželjela je novinu, pa je tako izabrala 14 godina mlađeg Bena Fostera.

Demi Moore i Ashton Kutcher – razlika 16 godina

pume-003

Najpopularnija puma Hollywooda, Demi Moore je možda i prva koja je dovela taj trend među poznate. Nakon Brucea Willisa, Ashton je bio savršen momak da izlijeći svoje rane.

Jennifer Lopez i Casper Smart – razlika 18 godina

pume-005

Zvana Elizabeth Taylor jer nikako da njezine veze izdrže, Jennifer Lopez je probala s 18 godina mlađim Casperom u nadi kako je to konačno to. Nažalost, opet je sama.

Madonna i Timor Steffens – razlika 29 godina

pume-012

Madonna, obožavateljica mladog mesa, trenutno u vezi s plesačom Timorom. “Samo” 29 godina razlike, ali opet, to je Madonna.

Sharon Stone i Martin Mica – razlika 30 godina

pume-008

Nakon scene iz Sirovih strasti, Sharon može imati bilo kojeg muškarca na svijetu. Trenutno je izabrala 30 godina mlađeg argentinskog modela Martina.

Susan Sarandon i Jonathan Bricklin – razlika 31 godinu

pume-002

Nakon više manje muškaraca njezine dobi, Susan je odlučila kako je vrijeme za promjene. Odabrala je svog poslovnog partnera Jonathana koji je 31 godinu mlađi od nje.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close