Lifestyle

Rang lista profesija s najboljim seksualnim životom

Jedno je sigurno, svaki muškarac koji drži do sebe i do svojeg tijela obožava seks. Jedini je problem što u današnje vrijeme živimo puno brže, želimo puno više, a seksamo sve manje. Nažalost, uz sve te poruke, teško je pronaći dovoljno vremena za seks. Većinu svojeg vremena provodimo na poslu, u školi ili na faksu, te nam popodneva ostanu da iskombiniramo zabavu, odmor i seks. Nije li to nepošteno? Tko kaže da za vrijeme posla ne možemo imati seksualne aktivnosti? Tko je to pravilo napisao i zašto ga se tako slijepo držimo? E pa dosta toga. Bacili smo se na analiziranje poslova i donijeli smo nekoliko zanimljivih zaključaka. Ako ste u potrazi za profesijom koja će vam osigurati puno seksualnih aktivnost za vrijeme, ali i nakon posla, došli ste na pravo mjesto.

Zamislite scenarij u kojem je plača dobra, posao zabavan, uvijek ga ima, a što je najbolje, ako za vrijeme posla nešto ne poševite, sam posao će vam omogućiti da naknadno svakako nešto “ubodete”. Zvući savršeno, zar ne? E pa, ako odaberete jednu od ovih profesija i to je moguče.

15. Policajac

policija

Žene padaju na likove u uniformama. Osobito ako imaju kod sebe neko hladno oružje, a posebno se trude i simpatične su kad im okinete kaznu od dva soma kuna za neki prometni prekršaj. Što je najgore, klijentele uvijek ima jer svi krše prometne propise. Ne kažemo da žene lošije voze od muškaraca, al da ih ima svakakvih, ima. Pa ljudi smo, zar ne? Uvijek treba biti otvoren za dogovor i neki “popust” na te strahovito visoke kasne. Napomena: kvaliteta seksa ovisi o visini kazne koja se kompenzira.

14. Vatrogasac

Two fire fighters and flames

Visok i mišičav tip sa sjekirom u ruci koji svakodnevno spašava živote napalit će svaku pravu djevojku. Heroj ulice koji svoj život žrtvuje za nepoznate ljude sigurno je dobar čovjek, a takvi su traženi. Da ne pričamo da su Vatrogasne postrojbe na “državnoj sisi”, pa imaju i poštenu plaću! Ali svejedno, svaka čast vatrogascima, bolje je tim curama da ih drže razgibanim, snažnim i nasmijanim.

13. Osobni fitness trener

fitness-trening

O da, ovo prolazi u svim filmovima za odrasle, u svim soft scenama akcijskih filmova i u svim mogućim fantazijama. Sve djevojke koje krenu u teretanu malo se zaljube u tog mišičavog trenera koji im svakog puta pokazuje sve te vježbe, brine se za njih, za njihovo tijelo, za njihovu prehranu, izgled i raspoloženje. Koliko mi znamo, najbolje dizanje raspoloženja je ono orgazmično. I one to znaju, zato i plaćaju. Dodatni bonus: ne morate plaćati mjesečnu članarinu u teretani i možete vježbati cijelo vrijeme, što u konačnici znači da ćete uvijek biti fit i okruženi lijepim ženama.

12. Striper

striper

Rijetko koji momak je dovoljno siguran u sebe i u svoje tijelo da bi mogao izvoditi ove kazališne predstave pred većim brojem pijanih djevojaka. No,  ti koji imaju “muda” odlično se zabave, zarade još bolje, a kao bonus, ako i izbjegnu mladu, kuma će ih svakako razvaliti. Još ako naletite na neku ludu kumu poput ove, slavit ćete dan kad ste se odlučili kupiti tange i prvi kostim policajca.

11. Profesionalni vojnik

vojakinja

Žene pali moć. Osim moći, pali ih oružje. Dodajte uz to tetoviranog mrgu koji svakodnevno trenira kako ubijati zle ljude i dobili ste mašinu za seks. Bar u njihovim očima. Jedini je problem taj što si za vrijeme radnog vremena uvijek okružen muškarcima, ok, ponekad se nađe neka lijepa cura, ali nju zavodi cijela satnija.

… za ostatak kliknite ‘NASTAVAK’ …

1 2 3Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close