Brzina

Polaris RZR XP1000 HL – zabava zagarantirana!

Mnogi vole kružne utrke asfaltiranim staza, ali postoji i ona skupina adrenalinskih ovisnika koja ne priznaje nikakav oblik zabave koji ne uključuje odlazak u prirodu i divljanje šumama, poljskim putevima ili jednostavno odlaskom u kojem god smjeru poželjeli, bez ograničenosti granicama asfaltiranih puteva. Da, često je prljanje u prirodi mnogo zanimljiviji način provođenja vremena, a uz Polaris RZR XP1000 High Lander, ta zabava je postala još uzbudljivija.

High Lander je posebno izdanje iz Polarisa koje je namjenjeno tvrdokornim ovisnicima o jurnjavi blatnjavimili mokrim putevima, a to omogućuje svojim dodatno podignutim podvozjem, kao i visoko podignutim isušnim cijevima koje završavaju iza glave putnika. Da, High Lander će vam pružiti obilje zabave, jer ne staje ni kad se nalazite u blatu “do koljena”, a čak kad se nađete i u naizgled naizlaznim situacijama, tu je vitlo koje će vas izvući i ponovo vratiti na pravi put.

Definitivno nam se sviđa ovo vozilo kao stvoreno za vrhunsku zabavu vikendom i opuštanje nakon napornog radnog tjedna u predjelima koji će vas maknuti izvan dometa mobilnih signala i prepustiti samo uživanju u vožnji. Da bi RZR High Lander bio gotovo nezaustavljiv, tu je motor od 1000 kubičnih centimetara koji razvija brutlanih 110 konjskih snaga, a koji uz posebne gume za blato omogućava vrhunske performanse i prohodnost na najtežim terenima koje poželite osvojiti. Da nas kojim slučajem s nogu nije oborila cijena od čak 23,500 dolara, rekli bismo da će se ovo vozilo kad tad naći u našoj garaži, no, ovako ćemo za sada samo uživati u galeriji slika koje nudi Polaris.

Tags
Back to top button
Close