Lifestyle

Mi nismo neuredni, mi volimo živjeti u organiziranom i kreativnom kaosu!

Drage djevojke, osim vas, postoje mnogi ljudi koji nas ne razumiju. Mnogi nas smatraju prljavim i neurednim i mnogi nas smatraju luđacima, no oni su jednostavno ograničeni. Oni nemaju mogućnost da spoznaju ljepotu kaosa, izazov intelekta, svakodnevnu sreću koju doživljavamo kod pronalaženja izgubljenih stvari, uvježbanu vještinu s kojom istražujemo svoje dnevne odaje kako bi pronašli ključeve od stana, pasoš, kreditnu karticu ili neki predmet za kojeg nemamo točno u milimetar određeno mjesto. Da, mi smo ti koji žive u neredu i to je dio nas!

Uglavnom, nema ništa loše u kreativnom neredu. Nije to kraj svijeta. Važno je samo da je prostor čist, a sad, ako je neuredan, to je stvar osobnog afiniteta. Ako se želite ponašati po svim pravilima koja su vam nametnuta, slobodno. Mi smo odlučili živjeti na svoj načina. Naši radni stolovi su neuredni s razlogom! Naši ormari također! Kome smeta, nek se ljuti. Ako su Steve Jobs, Mark Twain i Albert Einstein imali neuredne stolove, onda možemo i mi! Pa mi smo kreativci, mi trošimo vrijeme na pametnije stvari, a ne da svaki dan dva sata provedemo u čišćenju. Znate tko puno čisti? Oni koji ne znaju što pametnije raditi!!!

No, da ne ispadne da je sve stvar osobnih afiniteta, donosimo vam neke razloge kako je nama život u tom okolišu lakši.

1. Sve što trebamo je nadohvat ruke

Punjač za mobitel, mandarina, sok, rokovnik, časopis, čarape, kupaće gače i gablec, sve nam je tu u radnom krugu. Ne moramo se dizati i prošetati da bih dohvatili nešto, ne moramo trošiti višak energije. Brzi smo i efikasni.

2. Stvari ispod hrpe ne skupljaju prašinu

Mrzimo brisanje prašine, ako već moramo brisati prašinu, onda ćemo je brisati sa što manje površina. Kad postoji puno stvari preko kojih je samo nekoliko majica, ( koje se mogu nositi još nekoliko puta prije pranja ), vrijeme potrebno za brisanje prašine se mnogostruko umanjuje. A i ne primijeti se toliko.

3. Mi nismo prljavi, samo smo okruženi kaosom.

Nema tu prljavštine, tu nema stare hrane, nema gljivica i smrdljivih čarapa. Mi volimo nered. Ne volimo smrad. Tih stvari se držimo. Ne možete nas okarakterizirati prljavim ljudima, jer to nismo. Ali, ima i takvih.

4. Naša odjeća nije zgužvana, to je takav stil!

Mi smo ko pankeri, samo što nemamo irokez frizure! Zgužvane traperice? To je in. Prljave starke, to isto. Ako mislite da su uštogljeni tipovi u šminkerskim odijelima uspješni i bogati ljudi na koje želite trošiti svoje vrijeme, slobodno. Isto ste dosadne kao i oni.

5. Mi točno znamo gdje se što nalazi, uvijek!

Možda ne izgleda savršeno, ali mi stvarno znamo gdje se koja stvar nalazi. Naš cimer ne, djevojka isto ne, ali stvarno, mi znamo ispod koje hrpe odjeće su nam omiljene traperice. Što je tu čudno? To su naše stvari, one će biti gdje mi želimo.

7. Spremati krevet nema smisla

Tko normalan se budi ujutro sat vremena ranije nego što je potrebno kako bi čistio i pospremao za sobom. Pospremati krevet prije posla je baš gubljenje vremena. Znate što ćemo napraviti čim se vratimo s posla? Baciti se na krevet. Pa kakvog onda smisla ima da bude složen dok nas nema?

8. Pod se ne vidi ali…

…se ni ne treba vidjeti. Mislim, koga zanima kakve su boje parketi i podovi. Bolje da su stvari iz ormara na podu tako da u jednom pogledu možete jednostavno iskombinirati današnju odjevnu kombinaciju.

9. Odjeća je najbolja direktno iz sušilice

Peglanje? Ma da. Možda ako nekome platimo. Veš je najbolji direktno iz sušilice ili sa stalka za sušenje. Stvar je da morate kupovati najbolje majice koje se ne gužvaju! Istražite malo o materijalima i život će vam biti još ljepši i udobniji!

Na kraju, ako ste zaglibili s nama zbog ljubavi, ali vas jednostavno uništava naša neurednost, nađite najbolje rješenje koje i nama odgovara. Zaposlite sobaricu. Neku zgodnu. Kupite joj radnu odjeću i nek počisti taj prokleti nered. Kad ju vaš omiljeni muškarac ugleda i kad ga bude sram u kakvom neredu živi, možda se sve riješi samo od sebe…

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close