Lifestyle

Macho.hr izbor top 5 muških čizmi za jesen i zimu

Kako nam je vrijeme koje zahtijeva vodonepropusnu i toplu obuću već polako zakucalo na vrata, a prema najavama meteorologa, ova zima bi mogla biti prilično žestoka, odlučili smo se baciti u koštac s odabirom idealnih čizmi za jesen i zimu. Nije da su meteorolozi nešto posebno točni u posljednje vrijeme, ali bez obzira na to, uvijek je dobro biti unaprijed pripremljen. Mišljenja smo da je kod kupnje čizme pametnije izdvojiti malo više novaca i kupiti kvalitetne kožne čizme koje će vas poslužiti nekoliko sezona. Zato smo ovog puta pogledali kakva je ponuda muških čizmi i odabrali naše favorite, pa vam u nastavku donosimo Macho.hr top 5 čizmi za jesen i zimu. Ne kaže se uzalud da čizma glavu čuva.

Skechers – Cool Cat Bully II

Cijena: 599 kn

Udobna i kvalitetna čizma iz Skechersa, napravljena od kvalitetne kože. Robusnog je dizajna i toplo podstavljena, pa će dobro čuvati vašu nogu tijekom hladnih zimskih dana.SKETCHERS_COOL_BAT_BULLY_2_BROWN05

 

Borovo – Gležnjača H-11427_5

Cijena: 599 kn

Novi model čizme najstarijeg hrvatskog proizvođaća kožne obuće. Više od osamdeset godina tradicije je garancija kvalitete da će vas ova čizma godinama odlično služiti. Model se nudi u tri boje, a ponudu možete vidjeti na internet stranicama Borova.
h-11427,5

Timberland – EarthKeeper 2.0 Red Brown

Cijena: 1495 kn

Čizma vrhunske kvalitete i odličnog dizajna, topla, otporna na vodu s potplatom od izdržljive eko gume. Radi se o Top modelu iz Timberlanda pa možete biti sigurni da će vas duže vrijeme odlično služiti.

Timberland-Earthkeepers-Ek-Rugwp-6-Ptb-Rd-Brn-Mens-Leather-SHoes-06

Dockers 350540-003093

Cijena: 820 kn

Izuzetno udobne i lagane Vodootporne gojzerice sa ugrađenom SympaTex membranom koja drži nogu suhom.

350540-003093_5

Panama Jack – Panama 03

Cijena: 870 kn

Još jedna visokokvalitetna čizma od napa kože, koja će vašu nogu držati toplom i suhom i u najtežim uvjetima. Udobna, moderna i vodootporna, a možete je kupiti u tri nijanse.

PANAMA 03 C8 BARK_001_resize_2000_460

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close