Hedonizam

Luksuzna kuća od 85 miljuna dolara koja je san svakog solo igrača

Ako ste ikad sanjali kuću ili stan za lude provode s ekipom ili mjesto na koje biste mogli dovesti i impresionirati djevojke, onda vam je kroz misli najvjerojatnije prolazilo nešto poput kuće koju vam danas predstavljamo. Pitate se što mora imati kuća od 85 milijuna dolara? Pa, jedna od bitnijih stvari je i lokacija na kojoj se nalazi, a jedan od razloga zbog kojeg je za ovu kuću potrebno izdvojiti 85 milja dolara, je i činjenica da će vam prvi susjedi biti glumci, tv zvijezde, sportaši i ostali koji imaju dovoljno novaca da si priušte imanje na poznatom Beverly Hillsu. No, kako se u ovom elitnom naselju ipak mogu pronaći i dosta povoljnije kuće, dodatnu vrijednost definira ono što skriva unutrašnjost ovog modernog zdanja.

Projekt je nastao kolaboracijom arhitekta Josepha Ferrugia, dizajnera Romana Jamesa i vlasnika kuće Bruce Makowskyja, a cijela je unutrašnost izvedena u stilu 60-ih i prožeta crticama iz filmske ili sportske povijesti. Definitivno idealno mjesto za vikend druženja s ekipom u macho okruženju dok za šankom ispijate pivo i gledate prema garaži otvorenog tipa u kojoj se nalaze neki od najbržih automobila današnjice.

Ova kuća je definitivno san svakog muškarca već samo s do sada navedenim stvarima, no, kad spomenemo da je tu i sedam spavaćih soba, vinski “podrum”, kućno kino i potpuno opremljena teretana, misli samo još više odlutaju. Naravno, replika motocikla Jamesa Deana u dnevnoj sobi, kao i namještaj prošiven Bentley kožom samo su neki od zgodnih detalja koji upotpunjuju dojam. No, ono bez čega ovakva kuća nikako ne prolazi je bazen iz kojeg puca odličan pogled na grad. Sada još samo fali društvo, gomila djevojaka i zabava može početi.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close