Kulturnjak

Kako pobijediti prijateljice svoje djevojke

Kada konačno osvojite djevojku vaših snova, priča nažalost nije gotova. S njom dolazi i cijeli čopor prijateljica koje će prvih nekoliko mjeseci biti sigurno pametnije od vas i samo će čekati vašu prvu pogrešku. Kada ta pogreška stigne, njezine najbolje prijateljice pretvorit će se u vaše najgore neprijatelje.

Naravno, uvijek postoji načini kako da narastete u njihovim očima i skupite ponešto bonus bodova, a koje ćete trošiti kada nešto pogriješite.

Pratite ovih 6 jednostavnih savjeta i uživajte u razvoju situacije.

1. Podržavajte je

Najbrži način da uskočite na njihovi crnu listu je da djevojci organizirate vrijeme. Umjesto toga hrabrite je da se druži s prijateljicama. Kada joj dajete vrijeme za svoje prijateljice pokazujete da niste posesivni, ali i možete skočiti na pivu s vašim prijateljima.

Naravno da ste na početku veze nerazdvojni, ali razmislite malo, ona će biti vaša i sutra i dan nakon toga. Najbolje što vam možemo reći “Kada i mislite da ste pobijedili, zapravo ste izgubili (barem što se tiče prijateljica).”

2. Opustite se

Kada vas djevojka dovede na upoznavanje s društvom, nemojte pretjerati u želji da se predstavite u dobrom svjetlu. Lagano se smjestite, budite dostupni i uživajte. Nije potrebno da pričate 100 na sat jer se želite odmah sprijateljiti. Zapravo, što manje gluposti izgovorite, više i brže će vas zavoljeti.

3. Pokažite zainteresiranost

Kada razgovaraju, pratite o čemu pričaju. Pitajte što vam nije jasno, slušajte odgovore. Zašto? Kada se sljedećeg puta vidite, pitajte ih za to i pokažite kako ste zapravo slušali o čemu su pričale. Čista petica za vas!

4. Budite direktni

Nema ničeg lošeg u tome da ste pristojni, ali nemojte pretjerivati. Žene osjećaju smrad pretvaranja kilometrima daleko. Ako neka prijateljica ima problem s vama i vi to znate, pitajte je direktno u čemu je problem. Opet zašto? Jer će njezin savjet vašoj djevojci možda jednoga dana biti vrlo bitan.

5. Osvojite ih

Bilo da se radi o običnoj čokoladi, kupkama za kade ili kartama za kino, poklanjanje nikad ne izlazi iz mode. Darujte ih s malim poklonima kako vaša djevojka ne bi bila ljubomorna, ali naravno, i za vašu poneka sitnica.

6. Laganinaaa

Možda imate već loša iskustva s prijateljicama vaše bivše djevojke. Zaboravite to. Budite svoji, ponašajte se kako treba prema vašoj curi i ako će vas ona voljeti, i one će također. Uz naravno ovih par napisanih sitnica prije.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close