Kulturnjak

“Hardcore” – film koji će promijeniti sve

Pucačine u prvom licu poput legendarnog “Dooma” ili “Call of Dutya” već odavno vladaju tržištem igara, i bilo je čudno kako se do sada nitko nije sjetio snimiti film potpuno iz perspektive glavnog junaka. Naravno da ne bi pisali ovaj tekst da se nešto takvo nije dogodilo, pa da vas upoznamo s filmom “Hardcore”.

“Hardcore” je film Ilye Naishullera koji je već snimimo poznate spotove koji su prikazivali heroja iz prvog lica, ali ovoga puta odlučio se potez više i snimio pravi pravcati film. Kao partnera Ilye je uzeo producenta Timura Bekmembatova dok je kao glavnog glumca, tj. pomagača, uzeo vrlo poznatog i nama dragog Sharlto Copleya, koji je glumio u District 9, i glavnog negativca u Elysiumu.

Film je sniman u Moskvi i prati Henrya, ponovno oživljenog od strane njegove žene, kojoj sada prijeti teroristička organizaciji i glavni šef.

Sam film je snimljen, ali ekipi je potrebno još 250 tisuća dolara za završnu obradu i nadamo se kako će vrlo brzo javiti donatori, koji će za uzvrat dobiti potpisane rekvizite kojima se koristilo na setu. Najviše će donatora ipak dobiti GoPro kamere koje su se koristile u svim scenama.

Uživajte u najavi, te smo dodali njegov stari video i intervju s ekipom iz filma u kojem možete vidjeti i scene sa snimanja.Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close