Kamasutra

5 načina kako da postaneš bolji u predigri

Ako već nije najbitniji dio, predigra je definitivno jedan od najbitnijih dijelova svakog dobrog seksa. U slučaju da želiš doživjeti i pružiti partnerici seks koji će se pamtiti, bitno je da ne preskačeš predigru, da ne bacaš istog trena sve u napad, već da je prije “ulijetanja” dobro zagriješ i samim time si olakšaš stvari. Da, bez preskakanja igre, jer “zagrijavanje” partnerice omogućiti će ti lakše postizanje cilja, opustiti partnericu i omogućiti joj da lakše dođe do vrhunca. Zato ti danas donosimo načine na koje možeš unaprijediti “igru prije igre” i samim time seks učinit još boljim, a od sebe napraviti odličnog ljubavnika. Misliš da to nije bitno? Grdo se varaš, jer vjeruj, žene pričaju.

Radi joj ono u čemu i ti uživaš

Jasno nam je da u trenutku kad ste oboje goli samo razmišljaš o tome kako ga čim prije staviti na toplo, ali zapamti da se mala žrtva s tvoje strane tijekom predigre, može kasnije uvelike isplatiti. No, to ne znači da predigra mora biti zabavna samo njoj, jer uvijek joj možeš raditi ono u čemu i ti uživaš. Pa u slučaju da te pale guze, ponudi joj masažu cijelog tijela dok leži na trbuhu, a ti uživaš u pogledu i dodirima tog dijela njezinog tijela. Samo želimo reći da predigra ne mora biti “jednosmjerna ulica” i da u njoj možete podjednako uživati, ali je potrebno pronaći način koji će odgovarati i tebi i njoj.

Nemoj odmah navaliti na “žarišne točke”

Da, dok je nama dovoljan i najmanji poticaj da bi bili spremni “prionuti poslu”, žene ipak najčešće vole kad se stvari odvijaju laganijim ritmom. I zato kad dođeš u situaciju da je stisneš k sebi i poigraš se s njom, nemoj istog trena navaliti na mjesta koja joj pružaju najveće zadovoljstvo. Kreni polako, dodirni joj vrat kad je ljubiš, pomiluj bedro ili guzu i polako napreduj prema njezinom međunožju. I da, kad se nakon nekog vremena tvoja ruka nađe na tom mjestu, nemoj navaliti ko manijak, budi nježan i kreni polako, iz njezinog ponašanja ćeš lako zaključiti da li krenuti malo grublje ili je baš polagani način onaj koji joj najviše odgovara.

Pokaži joj koliko te pali

Ženama je mentalana strana seksa jednako važna kao i fizički dio, pa nemoj  nikako zaboraviti da i riječi mogu igrati ogromnu ulogu kad je želiš napaliti. Spomeni joj koliko ti je seksi u čipkastom donjem rublju, tvojoj majici ili da koliko obožavaš njezinu savršenu guzu ili grudi. To će je još više opustiti i podići joj ego, a baš je to ono što želiš u tom trenutku. Dobar kompliment u pravom trenutku napraviti će čuda i još je više zagrijati, a tebi olakšati stvari za kasnije.

Investiraj u lubrikant

Osim što će vam pružiti više užitka prilikom seksa, lubrikan možete korisiti na mnogo načina i tijekom predigre. Erotska masaža je defintivno jedan od tih načina, pa bi vam malo “skliske” akcije moglo dodatno začiniti igru. Najbolje je što ga stvarno možete korisiti na stotinu načina, pa uvijek možete isprobavati nove stvari, a na kraju, istraživanje na sveučilištu u Indiani je pokazalo da je čak 50% ljudi koji upotrebljavaju lubrikante reklo da im je uz njih lakše doživjeti orgazam.

Usredotoči se na više stvari od jednom

Eh, poznato je da mi muškarci imamo problem sa multitaskingom ili obavljanjem više zadaća od jednom, no bez brige, izvedivo je. Nemoj se tijekom predigre usredotočiti samo na jednu stvar i dopustiti si da u trenutku kad ti se prsti nalaze u njenom “voću” zaboraviš na sve ostale stvari, da bi se nakon nekog vremena zapitao zbog čega buljiš u točku na zidu. Igraj se prstima, ali je u tom trenutku dodatno uzbudi poljupcima na mjesto gdje joj najviše odgovara.

Tags
Back to top button
Close