Kamasutra

Što možemo naučiti o seksu od lezbijki?

Ako je želiš zadovoljiti u krevetu, poslušaj neke savjete od žena. Lezbijke češće postižu orgazam nego heteroseksualne žene, pišu znanstvenici. Postoji sigurnost u homoseksualnoj vezi, koje u heteroseksualnoj nema-kažu doktori. No, to ne znači da bi dečki trebali izgubiti nadu. Što kažu lezbijke i koje savjete nude?

lesbian

Kao prvo, trebaš usporiti. Žene uvijek prigovaraju kako muškarci preskaču predigru zato jer čim prije žele obaviti posao. Ženama treba više vremena-to nikako nemoj zaboraviti.

Drugo, upoznaj njeno tijelo. Istraživači kažu da lezbijke postižu orgazme više puta nego heteroseksualne žene jer bolje poznaju žensko tijelo. Kako postati ekspert za žensku anatomiju? Jednostavno. Provedi vrijeme istraživajući njeno tijelo, tako da naučiš što stvarno ona želi u krevetu.

Treće, svoj ego ostavi postrance. Muškarci vole misliti da je cilj seksa ostvariti nešto. Čak i kada frajer želi zadovoljiti curu, to radi na način da osjeti da je ispunio zadatak ostvarivanja njenog vrhunca. Umjesto toga, poveži se s njom-nemoj je zadovoljavati kako bi se bolje osjećao, već kako bi njeno zadovoljstvo bilo samo njeno.

Četvrto, neka seks bude više od samog čina. Iako ti svaki puta svršiš, ona možda ne uspije. Dakle, potrudi se da se osjeća sigurno, željeno i voljeno prije nego što se preda užitku i postigne vrhunac. Baš zato što se lezbijke nisu usredotočene na sam čin, već na predigru i stimulaciju klitorisa te ostale metode kojima postižu orgazam. Zato budi poput njih-strpljivi, kreativni i eksperimentirajte pri vođenju ljubavi.

Tags
Back to top button
Close