Kamasutra

Seks simbol Jodie Marsh i njezinih deset savjeta za bolji seks

Nakon što je pokorila svijet pojavljujući se na skoro svim naslovnicama i naravno u zagrljaju s poznatim nogometašima, Jodie Marsh, britanski seks simbol odlučila je podijeliti nekoliko savjeta iz svoje dugogodišnje karijere. I to savjete o seksu i sve vezano uz seks, što moramo shvatiti vrlo ozbiljno budući da smo sigurno kako sigurno zna što govori. Zato olovke u ruku i zapišite natuknice.

1. Izađite iz spavaćih soba

“Seks ne more uvijek biti u spavaćoj sobi. Kada se vratite s posla, dignite je na kuhinjski stol. Ako je barem malo raspoložena, to će biti dovoljno.”

2. Pokušajte s dnevnim igrama

“Kao što seks ne mora uvijek biti u spavaćoj sobi, tako ne mora uvijek biti samo po noći. Zavedite je preko vikenda i zaboravite što god  ste planirali raditi.”

3. Drugačiji vikend

“Muškarci uvijek zaborave flertati kada su u vezi, a djevojke vole kada im se laska. To možete ispraviti tako da je za promjenu izvedete negdje drugdje, npr. u hotel i glumite da ste se prvi puta vidjeli.”

4. Prljava igra

“Izazovite je da izađete u izlazak ili na večeru bez gaća, tj. ona bez gaćica. Dirajte je ispod stola i uživajte u ostatku večeri i noći.”

5. Oslobodite divljaka

“Ako ste po naravni mirni i tihi, postanite divlji. Uzmite je, budite pravo muško i preuzmite kontrolu. Ako treba, lagano je zavežite kako bi imali 100% kontrolu nad njom.”

image-5-for-yourlife-26-10-11-gallery-879487438

6. Ili obratno

“Sada obrnuto. Ako ste inače grubi, budite nježni. Napunite kadu toplom vodom i dodajte sapunicu, upalite svijeće i lagano je masirajte kada se kupa. Nakon toga kreće vraćanje usluge.”

7. Seks na otvorenom?

“Uzbuđenje da bi mogli biti uhvaćeni je veliko uzbuđenje za mene. Sve je dozvoljeno tako dugo dok niste uhvaćeni. Probajte seks na livadi, u autu, vrtu, na plaži… Budite avanturisti.”

8. Seksi šaputanja

“Najbolji način da napalite djevojku je da je učinite poželjnom. Kada ste vani, šapnite joj na uho što bi radili da ste sami. Kažite da jedva čekate da budete sami i da strgate odjeću s nje.”

9. Posjetite seks shop

“Posjeta seks shopu je očit način da poboljšate seks, iako mnogo parova to izbjegava. Seks shop nije samo vibrator i lubrikanti. Kupite seksi lisice, seksi odoru doktorice ili bilo što će vam pobuditi osjetila. Ako je potreban vibrator, zamolite je da biste bili vrlo sretan čovjek ako ga barem proba.”

10. Razgovor, razgovor, razgovor

” Najvažniji savjet od svih. Započnite razgovor o vašim fantazijama i krenite prema njima. Ako ne komunicirate, nikada nećete znati što točno želi druga osoba. Zamislite da saznate kako vaša djevojka obožava seks u autu, vibrator kao pomagalo ili seks na javnom mjestu.”

 

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close