Lifestyle

Od sada se možete kupati i u češkoj pivi Bernard

Sigurno ste do sada barem čuli za češku pivu Bernard, ako niste i probali, ali sigurno niste znali da se kod njih uz degustaciju pive možete i okupati u njoj. Dobrobiti kupanja u pivi poznate su još od Srednjeg vijeka i do sada mnogobrojni su probali “pacanje” u žutom nektaru.

“Beer Spa” iz Praga u kojem je piva Bernard u glavnoj ulozi, omogućava kupanje u toj pivi, koja je izrađena potpuno jednako kao i za prodaju, samo što je ovdje zagrijana na 37 stupnjeva što pospješuje razgradnju svih vitamina, proteina i svih ostalih korisnih sastojaka.

Za vrijeme 30 minutnog kupanja u ovom rajskom bazenu, slobodno možete piti Bernard pive koliko želite, ali naravno ne iz bazena već iz točionika koji su uvijek spojeni na pune bačve.

Nakon kupanja slijedi 20 minutna masaža u zagrijanom krevetu u kojem naravno opet možete piti pivo.

Cijena ovog tretmana koji će vam ozdraviti tijelo i dušu stoji oko 100 eura, dok se ne preporučuje kupanje barem 12 sati nakon tretmana kako bi došlo do maksimalnih rezultata.

Sve više dolazimo na ideju da organiziramo jedan autobus koji bi nas grupno odveo na jedan dan u rajsku kupelj, a nakon toga u najbližu pivnicu na utvrđivanje gradiva. Živjeli!

kupanje-pivo-001 kupanje-pivo-003 kupanje-pivo-004 kupanje-pivo-005 kupanje-pivo-006 kupanje-pivo-007 kupanje-pivo-008izvor: dailymail.co.uk

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close