Tech

Nova gejming zvijer iz ASUS-a – ROG G751

G751 Left Back Open30

Svakodnevni napredak tehnologije mijenja dinamiku noviteta koje IT tvrtke predstavljaju na tržištu. Taman kad smo pomislili da je ASUS pokazao sve što ima u pogledu gejming strojeva, novi G751 iz čuvene serije Republic of Gamers pomiče granice. S najsuvremenijom NVIDIA mobilnom grafikom i ekskluzivnom ASUS TurboMaster tehnologijom za overklokiranje GPU-a, gejming nikada nije bio bolji.

Ono što novi model izdvaja od prethodnih je to što osigurava razinu performansi u igri identičnu onoj na desktop računalu. ROG G751 pokreće procesor Intel Core i7 koji osigurava snažne performanse koje zahtijevaju današnje igre, a ima i overklokabilnu NVIDIA Maxwell GTX900M seriju grafike namijenjenu entuzijastima za oštre i živopisne vizuale. Sve performanse su dodatno unaprijeđene ASUS TurboMaster tehnologijom, koja sadrži ekskluzivni ROG GPU Tweak softver i unaprijeđene komponente hardvera za podršku GPU overklokinga u realnom vremenu i povećanje performansi do 5%.

G751 Front Open150

G751 pokazuje izuzetnu termalnu učinkovitost s minimalnom proizvodnjom buke zahvaljujući bakrenim hladnjacima i dvojnim ventilatorima koji izbacuju topli zrak preko otvora na stražnjoj strani uređaja. Kada je o dizajnu riječ, zadržava klasične linije inspirirane borbenim avionom F-22 Raptor, zasnovane na prethodnoj seriji G, a ima i završni dio od aluminija i osvijetljeni ROG logo. Zahvaljujući namjenskim tipkama, korisnik ima trenutni pristup Steamu i snimanje igre jednim klikom, dok ASUS SonicMaster i ROG AudioWizard pružaju moćan i optimiziran zvuk za igre svih žanrova.

Dakle, ako ste zagriženi gejmer i preferirate jake strojeve, ASUS ROG G751 itekako ima što ponuditi – sjajna grafika, odlične performanse i dobro hlađenje čine dobitnu kombinaciju.G751 Right Open135

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close