Tech

Naučite programirati uz SEXY učiteljice!!!

Kad smo mi išli u školu, profesori su bili veliki, brkati i smrknuti likovi koji su nas svojom strogoćom i agresivnim nastupom tjerali na učenje. Iako smo kod njih postizali prolazne rezultate, na satovima na kojima su bile zgodne učiteljice uvijek smo se više potrudili. Sad, kad je došlo vrijeme online tečajeva i kad se javila mogućnost da sami iz udobnosti svoje fotelje učite nova znanja na temelju kojih možete dobro zarađivati za život, dogodila se još jedna velika revolucija!

codebabes

Djevojke na codebabes.com odlučile su primijeniti revolucionaran pristup učenju programiranja! Znanje je podijeljeno na razne lekcije u kojima kad nešto dobro isprogramirate, budete nagrađeni. Najbolji dio učenja na njihovom servisu je nagrada u obliku skinute učiteljice svakog puta kad dobro odradite zadatak. Budite iskreni prema sebi, ne biste li ih željeli sve skinuti? Ako da, vrijeme je da počnete svoj online trening za programera!!!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close