Brzina

Nakon što su razbili Gallardo, talijanski policajci dobili novi Lamborghini Huracan

Možda ste mislili da nema potrebe da se naše policijske snage voze u najnovijim primjercima BMW ili Audi vozila, no, izgleda da nekim svjetskim policijama ni takva vozila nisu dovoljna. Tako je talijanska policija svoju flotu vozila upravo popunila jednim od najatraktivnijih superautomobila današnjice. Novi “uragan” iz Lamborghinija vrebati će prekršitelje na talijanskim autocestama, a koristit će se i kao vozilo za pratnju prilikom održavanja specijalnih događaja poput održavanja relija oldtimera kojima se obilježava sjećanje na poznate utrke Mile Miglia i Targa Floria.

Ako kojim slučajem mnogo vremena provodite na talijanskim autocestama, možda je bolje da pripazite na brzinu kojom vozite, jer bi u retrovizoru mogli zagledati ovu zvijer koja će vas sa svojih 602 konja iz 5,2 litrenog V10 motora “progutati” u trenu. Da, u toj situaciji nemojte ni u snovima pomišljati na bijeg, a ako vam to kojim slučajem padne na pamet, bolje vam je da se nalazite u stvarno opakoj pili. Dovoljno je reći da će Huracan do 100 km/h ubrzati već za 3,2 sekunde, a neće stati sve do maksimalnih 325 km/h, pa se nadamo da niste dovoljno ludi da se upuštate u takve pothvate.

image

Samo se nadamo da se za volanom ovog ljepotana iz Lamborghinija ne nalazi onaj isti policajac koji je razvalio Gallardo o kojem ste već mogli čitati na Macho.hr portalu, jer bi se u tom slučaju moglo dogoditi da i Huracan doživi sličnu sudbinu. No, moramo priznati da u bojama talijanske policije, Huracan izgleda kao da je netom izašao iz najnovijeg Need for Speed serijala, što će mu sigurno dati dodatnu dozu ozbiljnosti kad ga prebrzi vozači zagledaju u svom retrovizoru.

Tags
Back to top button
Close