MachoChef

Najbolji način kako podgrijati hladnu pizzu!!!

Sigurno ste se i vi nekoliko puta našli u situaciji da ste naručili ili jumbo pizzu pa je niste mogli pojesti, ili vam je jednostavno ostala od jučer jer ste spekli previše. Ako je želite podgrijati, postoji mnogo načina, no mi smo se bacili na potragu koji bi bio najbolji. Kud veće sreće, naletjeli smo na članak  Anthonyja Falca na Food52, stranici o kuharskom umijeću i dobrim forama.

Anthony koji je nagrađivani pizza majstor, objasnio je svojim čitateljima kako najbolje podgrijati pizzu. Dok mikrovalna cijeli komad pizze pretvori u vruću vlažnu masu, pećnica ju dehidrira. Na kraju, jedino što je ostalo je štednjak! Znači, stavite komad pizze u teflonsku, ili kakvu već imate tavu i pustite pizzu da se zagrijava na srednjoj vatri. Važno je da vatra ne bude prejaka kako bi se postepeno stvorila korica na donjem dijelu pizze. Nakon par minuta, ulijte oko pizze par kapljica vode i poklopite tavu. Voda će se brzo pretvoriti u paru i “skuhati” gornji dio pizze. Zapravo, rastopit će sir, a to je najvažnije!

pizza-2-1

Kad ćete sljedeći puta imati želju za pizzom, ostavite nešto i za drugi dan, samo da isprobate kako odlična pizza može biti kad se ovako podgrije! Provjereno!

14851095654_cde448fa14_b

Ovaj članak je prenesen sa stranice Food52. Pratite ih na Twitteru.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close