Kamasutra

Muškarci s većim trbuhom su bolji ljubavnici u krevetu

Veće je bolje. Konačno nešto pozitivno za muškarce s trbusima. Veliko istraživanje od godinu dana koje je provelo Sveučilište Erciyes iz turskog grada Kayseria, uspoređivalo je koliko je vezan indeks tjelesne mase (BMI) s izvedbom u krevetu. Ono što su saznali iznenadilo je sve. Muškarci s većom tjelesnom masom izdržali su u prosjeku duže u krevetu od onih s nižim. Kada se to pretvori u brojke, oni su u prosjeku izdržali 7.3 minute, dok su oni mršavi izdržali također mršavih 108 sekundi, što je malo manje od dvije minute.

Razlog tome su ženski hormoni (estradiol) koji su u većoj količini prisutni kod muškaraca većeg indeksa tjelesne mase. Ovaj hormon navodno uznemiri prirodne muške neurotransmitere i usporavaju približavanje orgazmu. Zapravo, što je manje muževno tijelo, to su ti muškarci bolji ljubavnici.

Samo istraživanje je bilo na 100 muškaraca i što je više nego dovoljno da pokažu da ima nešto u tome. Zato, ekipa ne brinite. Ako želite potrajati u seksu, navalite na pive i čips. Samo imajte na umu, neke djevojke ne vole prevelike trbuhe.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close