Birtija

Čovjek s erekcijom od 17 sati dobio 24 injekcije za smirivanje situacije

Jedan od događaja koji su ovih dana nasmijali internet generaciju je slučaj iz Velike Britanije u kojem je momak Jason Garnett imao nesvakidašnji problem. Naime, kada se ovaj 23-godišnjak probudio, shvatio je da ima erekciju koja nikako da prestane.

Budući da je morao na posao, odšetao se u hotel koji radi, i tek nešto nakon podneva primijetio je kako nešto nije u redu. Pokušao je ledenim kupkama i trčanjem, ali ništa mu nije pomagalo.

Osam sati nakon buđenja, Garnett je sve ispričao svojem cimeru, koji mu se prvo dobrano nasmijao, ali zatim je shvatio ozbiljnost problema. Zajedno su otišli u bolnicu gdje mu je dijagnosticiran prijapizam, erekcija koja nije povezana sa seksualnim uzbuđenjem, a ako se ne odmah ne liječi, može ostaviti oštećenja na penisu.

Prvo mu je doktor injekcijom izvadio 1.1 litru krvi iz penisa kako bi smanjio pritisak, ali kako to nije pomagalo, krenuli su ubrizgavanjem lijekova. Tek nakon 24 injekcije, erekcija je prestala.

Ukupno je agonija trajala 17 sati, i sam Jason Garnett kaže kako mu je penis sada crno-plave boje.

Zato, ako ikada dođete u sličnu situaciju, nije da ste odabrani da imate najbolju erekciju na svijetu, već posjetite doktora kako ne bi završili u novinama kao jadan Jason.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close