Kamasutra

Kako se neprimjetno riješiti erekcije u nezgodnom trenutku

Da, sigurni smo da vam se to nije jednom dogodilo, jer nažalost, mi muškarci posjedujemo dvije glave kojima razmišljamo. Dok ona na ramenima zna biti glas razuma, ona problematična nalazi se malo niže i stvara nam nevolje baš kad nam najmanje trebaju. Da, “mala glava” uvijek tjera neki inat, ne želi slušati, ponaša se svojeglavo, a što je najgore postane “tvrdoglava” u najgorim mogućim situacijama. Taj huligan u gaćama, može nam prekrasan dan pretvoriti u noćnu moru, jer bez obzira što problem nećete riješiti ni ako se u tom trenutku pokušate razmišljati o Angeli Merkel, nitko neće imati razumijevanja za lika koji šeće parkom u trenirci s “tvrtkom” u gaćama ili s njim uleti na poslovni sastanak. No, bez panike, jer kad se sljedeći put nađete u sličnoj situaciji, ovo su načini kako da neprimjetno riješite problem.

Korak prvi: skrivanje erekcije

Promjena položaja

Bez obzira u kojem položaju vas ulovi, erekcija je uvijek nezgodna kad se nalazite u javnosti. Ako u tom trenutku stojite i nemate mogućnosti nestati istog trena iz prostorije, onda je bolje da izaberete položaj u kojem ste direktno okrenuti osobi s kojom razgovarate. Možda vam se ne čini kao dobra ideja, ali ako se ne možete izvući iz razgovora, onda je to najbolji položaj jer će vaša izbočina biti najmanje primjetna. U slučaju da sjedite, to je već mnogo bolja situacija, jer ćete u većini slučajeva problem riješiti ako prekrižite noge.

Džepna blokada rukama

Možda nije najspretniji pokret ako želite djelovati samopouzdano, ali vjerujte, bolje ruke u džepovima, nego da “Đonijem” upirete u osobe s kojima razgovarate. U tom slučaju ga lagano pridržite uz tijelo bez naglih pokreta kako ga ne bi još bolje probudili. I da, nemojte ni pomisliti na odigravanje partije “džepnog biljara” kako bi iskoristili situaciju, jer to u javnosti baš nikad nije dobra ideja.

Blokada stranim predmetom

Zajeban je taj trenutak kad shvatiš da se “Đoni” budi iz sna baš kad te okružuje gomila ljudi, no, bez panike, jer gotovo uvijek si okružen stvarima koje ti u toj situaciji mogu biti od pomoći. Bitno je u tom trenutku biti pribran i u stilu MacGyvera najbolje iskoristiti ono što ti je u tom trenu na raspolaganju. Fascikl, bilježnica, torba ili jakna omogućit će ti da se neprimjetno iskradeš do wc-a, a mogu poslužiti i u slučaju da sjediš, samo budi “cool” i primijeni ih na način da nitko ne shvati čemu u stvari služe.

Zatakni ga za remen

Eh, sad smo došli do prilično zahtjevnog manevra, jer samo oni prilično iskusni će ovo izvesti neprimjetno među gomilom ljudi. Zato, ako je ikako moguće izvuci se i odradi ovaj manevar na samo. Trik je u tome da “Đonija” s rukama u džepovima usmjeriš prema gore i zatakneš ga za remen, što će izbočinu učiniti gotovo neprimjetnom do smirivanja situacije. Naravno, oni koji u gaćama skrivaju prave “pitone”, morali bi pripaziti da kod takvog rješenja “jednooka zvijer” kojim slučajem ne proviri van hlača.

Napravi diverziju

Ako već nemate mogućnost izvesti niti jednu od prethodnih radnji, najbolja stvar je skretanje pozornosti grupe ljudi na neku stvar koja će smanjiti mogućnost da zagledaju izbočinu koju furate u hlačama. Jedino ako se baš ne nalazite među grupom djevojaka kojima se želite pohvaliti svojim “paketom”. Kad ste uspješno odvratili pozornost sa sebe, u stilu ptice trkačice nestanite iz prostorije i nađite sigurno mjesto do smirivanja situacije.

Korak drugi: Smirivanje erekcije

Razmišljajte o stvarima koje vas ne uzbuđuju

Iako je ovo u mnogo slučajeva lakše reći nego učiniti, probajte si zamisliti osobu ili situacije koje vas ne mogu uzbuditi ni u najluđim snovima. Kod nas, iako se radi o ženi, sjećanje na Carlu de Ponte u gotovo svim slučajevima rješava problem i najtvrđe neželjene erekcije. Da, sigurni smo da i vi imate barem jednu osobu koja vam ga ne bi digla ni uz pomoć dinamita, a u slučaju da to ne upali, probajte razmišljati o nekoj smiješnoj situaciji, računima koje morate platiti ili ispitima koje morate položiti. Svako ima neku stvar koja “Đonija” u trenu pretvara u mekušca, a čim prije shvatite koja je vaša, tim ćete lakše ubuduće rješavati “tvrdokorne” probleme.

Ubacite nešto hladno u krilo

Zaboravite polijevanje vodom jer to bi moglo dovesti do nove vrste problema, ali ako ste u mogućnosti u krilo ubaciti nekakav hladni predmet, to bi mogla biti dobitna kombinacija. Naime, hladnoća će smanjiti dotok krvi na to nezgodno mjesto, što će opet dovesti do smirivanja erekcije. Naravno, najkorisniji bi bio led ili hladan tuš, ali kad za to nema mogućnosti, onda će poslužiti bilo kakav hladan predmet koji se nađe u blizini.

Prošećite

Ako ste uspjeli pobjeći od gomile ljudi, šetnja je još jedan način kojim ćete zauzdati “Đonija” i prisiliti ga na kapitulaciju. Dobra je zbog toga jer prilikom hoda tijelo zbog kretanja krv pojačano pumpa u vaše udove, pa se smanjuje cirkulacija krvi oko prepona i time pozitivno utječe na vašu neželjenu erekciju.

Tags
Back to top button
Close