Kamasutra

Istraživanje pokazalo, seks s mnogo žena može vam spasiti život

Često smo svjedoci kojekakvih glupih istraživanja za koja iskreno ne znamo da li uopće drže vodu ili ne, ali istraživanje znanstvenika sa Sveučilišta u Montrealu i instituta Armand-Frappier pokazala su da je mogućnost pojave raka prostate kod muškaraca koji su spavali s više od dvadeset žena smanjena za čak 28%. Naravno, ni to istraživanje nam ne bi zapelo za oko, da nam njime znanost u stvari ne govori da je dobro imati čim više partnerica, čak štoviše da je pogodno za zdravlje.

Istraživanje je provedeno na 3208 muškaraca, a trajalo je četiri godine, nakon kojih su znanstvenici došli do zaključka da su promiskuitetni muškarci koji imaju redovite seksualne odnose imaju manju mogućnost oboljevanja od raka prostate od muškaraca koji su u dugim vezama i nemaju toliko redovite seksualne odnose. No, kako govori Dr. Marie-Elise Parent, to bi se moglo protumačiti na način da oni koji imaju više seksualnih partnera, imaju i učestalije ejakulacije, a prijašnja istraživanja su dokazala baš to da oni koji češće ejakuliraju imaju manju mogućnost obolijevanja od raka prostate.

No, kako je istraživanje dokazalo nešto što je već odavno poznato, činjenica je da istraživanje još jednom dokazalo da učestali seksualni odnosi pogoduju vašem zdravlju, iako bi se to moglo shvatiti i da je umjesto čestog mijenjanja seksualnih partnerica, dovoljno samo svakodnevno “nasapunati mačora”. Način na koji ćete vi odraditi rutinsko dnevno ejakuliranje ostavljamo vama, mi smo uvijek prije za soluciju s velikim brojem seks partnerica.

Tags
Back to top button
Close