Lifestyle

Djevojka troškove putovanja pokriva seksom s bogatašima u svakom gradu!

Sigurno ste do sad čuli za couchsurfing, ali ova djevojka je otkrila nešto novo. Ju Peng  je studentica iz Šangaja, Kina, koja je odlučila proputovati sve zanimljive gradove u Kini, a možda i dalje, na jedan jako zanimljiv način. Naime, Ju je objavila oglas na Kineskoj društvenoj mreži Weibo i objasnila je svojim pratiteljima svoj plan putovanja.

Svaku večer, Ju će vrijeme provoditi s drugim bogatim domaćinom. On će njoj pokazati grad, izvesti je na ručak, večeru, u muzeje i slična turistička odredišta, a ona će se zahvaliti jednim dobrim seksom. Ona smatra da je to odlična ideja i da svi na kraju dobiju ono što žele. Ona prenoćište, hranu i zabavu, a bogati domaćin prekrasnu djevojku s kojom može provesti dan i noć. No, postoji nekoliko caka. Domaćin mora biti bogat, mlađi od 30 godina i viši od 1,75 m. Mala genijalka, zar ne?

ju-kina-1

ju-kina-2

ju-kina-3

 

ju-peng-5

ju-peng-4

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close