Tech

Asus ZenWatch – najelegantniji pametni sat do sada

Moramo priznati, mnogo smo očekivali od Apple iWatcha, ali smo na kraju ostali razočarani dizajnerskim smjerom u kojem je otišlo društvo iz Coupertina u Kaliforniji. Iako smo sigurni da će iWatch biti stvarno dobar uređaj, za sada nam se ipak više sviđa ponuda konkurencije. Samsungovom Gear S pametnom satu, sada se pridružio i jednako elegantan pametni sat iz Asusa. No, ako vam se ZenWatch svidio na prvu, moramo vam reći da ćete se morati požuriti kako bi se jedan primjerak našao i na vašoj ruci.

Zašto? Jedan od razloga je taj što će biti proizvedeno samo 300 primjerka, a to ZenWatch čini prilično ekskluzivnim pametnim satom. No, ako se požurite i izdvojite nekih 260 dolara, mogli biste i vi upecati jedan primjerak. ZenWatch pogoni Android Wear, koji će se prikazivati na Sharpovom AMOLED displeju zaštićenom Gorilla 3 staklom.

Uz Snapdragon procesor i 4GB ugrađene memorije, tu je  i bio senzor za mjerenje koraka, potrošenih kalorija, otkucaja srca i intenziteta treninga. No, da bi sat bio primjenjiv u bilo kojoj situaciji, tu je i više od sto različitih načina na koji sat može izgledati, što znači da ćete ga moći nositi na trening, a nešto kasnije i na otmjenu večeru. Radi se o jednom od ljepših primjeraka pametnih satova koje smo vidjeli u posljednje vrijeme, pa se nadamo da će Asus ipak razmisliti o tome da li će biti proizvedeno samo 300 primjeraka.

Tags
Back to top button
Close