Kamasutra

7 osobina koje žene traže kod budućeg partnera

Ako ćemo suditi po upitima koje nam neki od vas svakodnevno šalju u inbox naše Facebook stranice čini se da je nažalost za mnoge muškarce znanstvena fantastika bilo kakva intimnost s nekom osobom suprotnog spola. No, svi vi nesigurni mladići – vjerujte nam – to ne mora biti tako. U nastavku pročitajte koje su to osobine koje žene traže od budućih partnera.

Pristojnost

dating_0

Prvo i osnovno! Bez pristojnosti ništa. Nadamo se da su vas vaši roditelji odavno naučili kako se treba ponašati, posebno kada su u pitanju žene. Nebitno je da li se radi o vrlo mladoj curi ili starijoj MILF-ici – prema ženama uvijek se ophodite onako kako bi to činio pravi gospodin.

Posao (ili ga aktivno traži)

Naravno da znamo da živimo u prćiji od zemlje gdje je često za pronaći posao važnije u kojoj si smijuriji od stranke nego to što znaš i možeš te ti nitko neće zamjeriti ako si trenutno zbog posla. No, to ne znači da se smiješ predati i postati inertan.

Kod žena to ti nikada neće biti plus. One traže sigurnost i gledat će da ih ‘upeca’ neko tko im to može osigurati. Ako su se već i same financijski osigurale teško da će si dozvoliti da vrijeme i svoj novac troše na nekog propaliteta. Zar ne?

Solidan ‘alat’

Iako kruže priče da veličina nije bitna ne nasjedajte. To je samo podvala koju su plasirali muškarci s malim penisima kako bi se osjećali bolje.

Uostalom, zar se netko od vas pali na žene s izuzetno malim sisama? Svima je jasno, zar ne? Ako već i nemate neki impozantan komad među nogama potrudite se da gradom krene upravo suprotna priča. I samo jedna dobra frendica koje želi pomoći lako može odraditi solidan posao…

Inteligencija

Žene vole muškarce koji se znaju lijepo izražavati. Obično pomisle da su takvi i izuzetno pametni. Ako baš i niste Einstein potrudite se da naučite par pametnih stvari (poslovica, činjenica i sl.) te spretno njima baratate u ženskom društvu.

Vještina u krevetu

Na macho.hr već smo napisali toliko tekstova na ovu temu da je potpuno bespredmetno raspravljati na temu koliko je važno biti pravi majstor u krevetu.

Samouvjerenost

34559047858

Žene vole samouvjerene muškarce! Jeste li ikada vidjeli nekog mlakonju da  ima curu za kojom se svi okreću. Vrlo rijetko, zar ne?

Smisao za humor

One jednostavno obožavaju da ih se zabavlja. Potrudi se biti upravo takav! Dobar smisao za humor često je ulaznica do srca mnogih žena. Čak i do nekih drugih, muškarcima mnogo privlačnijih organa.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close