Kamasutra

6 kardinalnih pogrešaka koje muškarci rade u krevetu

Jebiga, činjenica je da nismo svi rođeni kao veliki ljubavnici, te da bi mnogima od nas tijekom seksualnih općenja sa pripadnicama ljepšeg spola, često dobro došli putokazi i instrukcije. Da, nije sramota ako ti je seks novost, nešto s čim se tek upoznaješ, ali je problem ako već nakon mnogih godina seksualno aktivnog života, ženama još uvijek ne pokazuješ zvijezde i ne upoznaješ ih svaki put s novim vrhuncima. No, to samo znači da postoji prostor za napredovanje, učenje i ispravljanje grešaka. Zato vas danas upozoravamo na najčešće greške koje muškarci rade u krevetu, a koje mogu biti razlog za mnoge probleme u vašim vezama. Ako su ti partnerice nezadovoljne seksualnim životom, velika je vjerojatnost da je to baš zbog neke od ovih grešaka koje radiš u krevetu.

Ne znaš gdje joj je klitoris

Eh, rekli bismo na to, marš za knjigu, jer ako ne znaš gdje se nalazi izvor ženskog užitka, onda nema druge nego se uhvatiti anatomije i kvalitetno prostudirati taj dio ženskog tijela. No, još bolje ako uspiješ naći zgodnu djevojku koja će biti spremna upoznati te sa svim tajnama koje krije žensko tijelo, jer onda si definitivno na konju. Naravno, nakon teorije, najbolje je znanje praktično provjeriti. Klitoris je ekvivalent tvojme “Đoniju”, prepun je živčanih završetaka koji žude za stimulacijom i zato ti je bolje da znaš gdje se nalazi.

Previše žuriš

Ako nisi seljačina koja nakon svršavanja zauzima stav “što se mene tiče, ti si poje…”, onda nemoj nikuda žuriti. Jasno nam je da mi možemo biti gotovi u nekoliko minuta, ali ako želiš ostaviti dobar dojam, onda je bitno shvatiti da ženama u prosjeku treba mnogo duže da bi došle do vrhunca. Uzmi si vremena i istražiš njezino tijelo, nađi mjesta koja je najviše uzbuđuju, osluškuj njezine reakcije i “odradi posao” kako treba.

Fokusiraš se na samo jednu erogenu zonu

Nemoj se uhvatiti jedne erogene zone “ko pijan plota”, žensko tijelo je prepuno erogenih zona na koje moraš obratiti pažnju. I ako si pronašao to čarobno mjesto užitka zvano klitoris, nemoj odmah svu pažnju usmjeriti na to područje, obrati pažnju na grudi, vrat, uši ili ruke. Leđa su također mjesto koje je vrlo osjetljivo i dodir na pravo mjesto može učiniti čuda. Zato ponavljamo, upoznaj se sa njezinim tijelom i obrati pozornost na njezine reakcije kad dodiruješ određeno mjesto, jer nisu sve žene jednake, neke će dodir na određenom mjestu doslovno raspametiti, dok će kod drugih reakcija potpuno izostati.

Uvijek ponavljaš iste stvari

Uživaš u gledanju reprize repriza kojima nas svakodnevno bombardiraju na našim tv ekranima? Ne, pa onda zamisli koliko je njoj zabavno kad već po stoti put radiš istu stvar u krevetu. Nemoj sramotiti muški rod, budi kreativan, uvedi malo promjena u svoj seksualni život. Isprobaj nove poze, nova mjesta i načine, jer ponavljanje iste stvari s vremenom učini seks monotonim. Porazgovaraj s njom o stvarim koje želi isprobati i svakog puta zajedno učinite seks nezaboravnim.

Fokusirate se samo na fizički užtak

Ak je stvarno želiš raspametiti, onda je bitno da kreneš od najveće erogene zone našeg tijela, mozga. Da, nemoj se usredotočiti samo na fizički dodir, šapni joj nešto zločesto, kreni joj opisivati stvari koje ćeš joj raditi i pusti da njezina mašta odradi posao za tebe. Budi svjestan da stimulacija njenog uma može učiniti čuda i znatno ti olakšati stvari ako je želiš oduševiti u krevetu, što bi ti svakako trebao biti cilj.

Pretpostavljaš da znaš sve njene potrebe

Znamo, mi muškarci ne volimo pitati za smjer ni u slučaju da smo krivo skrenuli, ali nekad je baš to ono što je potrebno da bi došli do cilja. Da, cilj je da je oduševiš svojim umijećem pod plahtama i dovedeš je do vrhunca, a ako je za to potrebno dobiti neke smjernice, onda u tome nema nikakve sramote. S tim ne mislimo da ti crta kamo ga staviti i što raditi, ali odgovori na pitanja poput “Želiš da idem sporije?” ili “Paše li ti ovo?”, znatno će ti olakšati situaciju. Komunicirajte!

Tags
Back to top button
Close