Kamasutra

13 stvari koje cure žele da znamo o seksu

Svi mi muškarci znamo što želimo u seksu, to je najmanji problem (ili smo barem 99% sigurni što želimo). Problem nastaje kada počnemo razmišljati što to točno naša partnerica želi od nas u krevetu. I onda umjesto uživanja, seks zna postati zamoran jer nikako da pogodite što joj to točno odgovara kako bi uživala.

Malo smo istraživali, malo pitali i saznali 13 stvari koje cure žele da znamo o seksu, a bojali smo se pitati da ne ispadnemo neki amateri. Neke stvari nisu direktno o seksu, ali usko su povezane uz krevet. Jer znate da djevojke nekada znaju biti komplicirane.

1. Oralno

Nije da djevojke ne vole oralno zadovoljiti muškarca, već ako već i one paze na higijenu, očekuju to isto i od svog partnera. Tuširajte se redovito i vašoj sreći neće biti kraja.

2. Snaga

Djevojke nisu od stakla. Tu i tamo, grubi seks je obavezan.

3. Spavanje

Svi smo do sada mislili kako se djevojke uvijek žele maziti poslije seksa. Na sreću, nekada i one žele samo zaspati jer ih sutra čeka naporan dan.

4. Nabijanje

Možda nam se čini kako je nabijanje o zdjelicu za vrijeme seksa vrlo muževno, ali djevojke kažu kako nekada zna biti vrlo bolno. Zato smirite doživljaj i uživajte u seksu.

5. Plahte

Jedna od stvari koja vrlo napaljuje su čiste plahte. Djevojke kažu kako nema boljega nego kada uđu u sobu, a tamo krevet svježe složen, plahte mirišljave i nema prljavih gaća po podu.

6. Majica

Spavanje u grudnjaku u većini slučajeva nije udobno, ali pogodite u čemu je? U vašoj majici.

7. Pitajte prije ludovanja

Za sve stvari koje ste vidjeli u porniću, prvo pitajte. Nabijanje 3 prsta u anus i istovremeno stiskanje bradavice možda vrijedi samo za određeni tip cure.

8. Bez užasavanja

Ukoliko se dogodi nešto čudno za vrijeme seksa (prdec…), nemojte se čuditi i pogledavati partnericu. I njoj je dovoljno neugodno.

9. Trač

Nemojte se ljutiti ako neke vaše tajne iz kreveta podijeli s prijateljicama. Jednostavno, djevojke su takve.

10. Nazovi ili pošalji poruku

Za djevojke nema gorega od vašeg ne javljanja. Ako ste proveli super noć, makar samo pričajući, pošaljite makar poruku “Bilo je vrlo zabavno”. Dalje će već lakše.

11. Seks na izlasku

Nema pravila na kojem spojaku pada seks. Ako se odmah svidite djevojci, možda će to biti vrlo uskoro, ali možda dosta kasnije. Ne nadajte se seksu jer su vam to prijatelji u kafiću rekli.

12. Prestani ako ne pali

U slučaju da neka poza ne pali, bolje da prestanete i krenete na nešto novo. Djevojke ne vole čudne situacije jer će se u protivnom vrlo brzo ohladiti od seksa.

13. Iskustvo oralnog seksa

Oralni seks je metoda pokušaja i pogreška. Nitko nije odmah Jedi Master i zato kada zadovoljavate svoju djevojku, isprobavajte i učite što joj odgovara. Ona ona nije vaša bivša i ona želi nešto drugo.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close