Kamasutra

6 znakova da je počela gubiti interes za tobom

Veza vam je bila savršena, ruže su cvjetale na svim planovima, a u krevetu ste se slagali  ko Van Basten i Gullit u napadu, no u posljednje vrijeme nešto se promijenilo, instinkt govori da nije sve ko ranije, nešto ti smrdi, a nisi pustio “tihomira”. Da, to su situacije koje te mogu izludjeti, svaki čudni događaj te izbacuje iz takta, smiješak susjeda u prolazu na stubištu više nije dobronamjeran i kroz glavu ti odmah prolaze misli u kojoj taj isti smiješak govori “joj kako sam joj ga trpao cijelu noć, a budala nema pojma”. Što je najgore, to je samo jedna od takvih situacija, pa čak ni onaj simpatičan poštar više ne izgleda nevino. Hmm, imaš li razloga luditi i biti zabrinut? Možda imaš, ali nemoj odmah burno reagirati, smiri se i obrati pozornost na znakove koji ti donosimo u nastavku teksta, jer jebiga stari, možda si u zabludi, a možda je stvarno počela gubiti interes za tebe.

U posljednje vrijeme frendice su važnije nego ti

Nema ništa loše ako se povremeno druži s prijateljicama, izlazi van ili na kave, ali ako je do sada većinom uživala u mirnim vikendima s tobom, a u posljednje vrijeme tulumari s frendicama po cijele noći, dolazi kući u ranu zoru, a čak su joj i kave s do nedavno glupom Bibom postale važnije od provođenja vremena s tobom, onda je možda stvarno vrijeme da se zapitaš u čemu je problem.

Seks je postao nepoznanica

Može se dogoditi da nakon dugo vremena provedenog zajedno parovi smanje seksualni tempo, ali u slučaju da ste do sada prašili kao zečevi, a u posljednje vrijeme na svaki tvoj upit ima spreman negativan odgovor, onda postoji mogućnost da te jednostavno više ne može podnijeti, da je ne uzbuđuješ i da ne želi imati više baš ništa s tobom. No, možda joj je i previše seksa jer je od nedavno praši baš onaj susjed s početka priče.

Izbjegava iskazivanje ljubavi u javnosti

U redu, možda se ni do sad niste držali za ruke šećući gradom, ali u posljednje vrijeme na svaki tvoj pokušaj zagrljaja ili poljupca, ona se istog trena udalji i imaš osjećaj da ne želi da drugi vide da si s njom. Rekli bi, dobro došao u zonu prijateljstva, jer ovo je jasan znak da ne želi da ostali ljudi koji vas okružuju znaju da ste zajedno. Tko zna iz kojeg razloga, možda joj se sviđa baš netko drugi u vašem društvu, a možda su u šumi. Sve u svemu, više sreće drugi put!

Nabacuje se drugim tipovima

Ako niste u otvorenoj vezi, a nabacuje se drugim tipovima bez obzira što se nalaziš u blizini, vjerujemo da ti ne moramo previše pojašnjavati da vašoj vezi nema budućnosti. No, ne očajavaj, barem ti otvoreno želi reći da je više baš i ne zanimaš, što je opet bolje od situacije u kojoj ćete provesti nekoliko godina zajedno, da bi na kraju shvatio da je cijelo vrijeme “servisira” netko drugi.

Uvijek započinje svađe

Osim što započinje svađe i zbog najmanje sitnice, čvrsto se drži svojih stavova bez ikakvog kompromisa ili popuštanja s njezine strane, što je najvjerojatnije zbog toga jer joj je baš svejedno da li će svađa završiti prekidom ili ne. Postoji mogućnost da je čak svađu započela baš iz tog razloga jer želi prekinuti. Ako se postavlja na ovaj način i ne pokušava izgladiti problem, onda je vrijeme da se malo zapitaš.

Udaljila se od tebe

Ne, pod tim ne mislimo da je otišla do bake na ljetne praznike, već da jednostavno za tebe ne može naći vremena. Čak joj i telefonski razgovori teško padaju, a iako niste daleko jedno od drugog, niti ne pamtite kad ste se zadnji puta vidjeli. Djevojka koja je u sretnoj vezi uvijek će pronaći vremena da se vidite barem na kratko, porazgovarate telefonom ili da vam pošalje neku ljubavnu poruku.

Tags
Back to top button
Close