Lifestyle

Želite zdravlje i ljepotu? Pratite ove četiri jednostavne navike muških manekena

Postoje neki jednostavni trikovi koji određeni muškarci znaju i koje ne žele podijeliti s ostatkom svijeta. Trikovi radi kojih su oni zdraviji, ljepši, veseliji i na kraju, uspješniji. Nikad do sada nisu ljudi na planetu bili toliko nesigurni u sebe, u svoj izgled, u svoje ponašanje i u svoje odluke. Nitko više ne zna što bi prije radio, na što bi se koncentrirao. Ne znamo što sa svojim životima. Briga o tijelu nam je na zadnjem mjestu, zdravlje je nešto što se dobije na lotu, a uspjeh je valjda slučajnost. Sva sreća, istina je upravo suprotna. Postoje jednostavni uzorci ponašanja koji će vas učiniti sretnijim i zdravijim. Pratite ove navike i dovedite svoj život u red! Kad posložite jedan dio života, ostatak će kao slagalica nastaviti se i doživjet ćete promjenu svega oko sebe. Na bolje!

1. Svako jutro počnite s čašom tople vode i limunom

Želite ubrzati i ojačati imunitet? Limun i topla voda! Zašto? Zvuči kao nešto što vaša praznovjerna susjeda radi? Zapravo, vašem tijelu treba Kalij i vitamin C kako bi vam mozak i jetra savršeno funkcionirali. U slučaju da niste znali, jetra i mozak u dva najvažnija organa u vašem tijelu. Osobito ako ste pivopija 😉 Svakodnevno čaša vode i limuna će odbiti sve prehlade i omogućiti brže rješavanje toksina iz vašeg tijela, potičući bržu apsorpciju minerala i hranjivih tvari. Metabolizam Supermena!!

2. Počnite dan s kratkom tjelovježbom

Ovo je najvažniji dio priče. Ako želite biti dobrog zdravlja, vitkog i snažnog tijela, morate vježbati. Zaboravite na prečace. Ne postoje. Svako jutro trebate samo 7 minuta da se rastegnete i da odradite vježbe koje će činiti ogromnu razliku za vaše tijelo. Postoje razne vrste jutarnjih treninga, a ako ste zainteresirani za nešto alternativnije, bacite pogled na vježbe Tibetanskih svećenika, ili saznajte zašto je Yoga savršena za vas.

Osim toga, nakon limuna, treninga i tuširanja javit će vam se osjećaj postignuća i bit ćete spremniji za ostale obaveze koje slijede. To možete zahvaliti endorfinu koji će se izlučivati u vaše tijelo i osloboditi energiju koju niste ni znali da imate.

3. Jedine manje procesuirane hrane, jedite svježe povrće i ne unosite divlje kombinacije obroka.

Ako raste na drvu, ako se čupa iz zemlje i ako ne dolazi iz ogromnih tvornica i laboratorija, onda je prirodno. Jedite što više zdrave hrane i vaše tijelo će vam biti zahvalno. Ovu hranu odmah morate izbaciti iz svoje dnevne prehrane! Razmislite, što sve jedete jer je fino i jeftino, a što sve jedete jer je zdravo? Brza prehrana može biti ok, ako je u pravilnim količinama i omjerima. Također, možete varati. Ali, osnova je najvažnija. Ako jedete meso, uz to ne jedite sir, kruh, tjesteninu i razne dodatke poput kečapa, majoneze, senfa i feferona odjednom. Kombinirajte što je manje namirnica i bit će sve u redu. Ipak, vaš želudac mora to sve razgraditi. Ako mu ubacite deset različitih namirnica, enzimi neće odraditi posao dobro.

Svaki dan je priča za sebe, svaki obrok je novi “energy boost” za vaše tijelo. Ili će mu pomoći, ili će ga oslabiti. Birajte.

4. Voda je izvor života. Nikad ne smijete biti žedni!

Dvije trećine vaše težine čini voda. Naše stanice, organi i mišići trebaju svakodnevno vodu kako bi normalno funkcionirali. Ako mislite da Cedevita i ostali umjetni sokovi mogu zamijeniti čistu vodu, u krivu ste. Minimalno dvije litre tekućine morate unijeti u vaše tijelo. Topla juha se također računa. Variva? Odlično! No, vodu kao vodu ništa vam ne može zamijeniti. Litra do dvije svaki dan, obavezno! Ujutro i prije spavanja. Prije ručka i jedna nakon. Uz kavu, obavezno!

Ako ste aktivni te volite trenirati, u jednom satu treninga obavezna je i jedna litra vode. Sauna? Voda! Trčanje? Voda! Seks? Voda, voda, voda!!!

Znate li što je najbolje? Učinak ćete osjetiti već prvi dan. Probajte! Sljedeće jutro, probudite se 20 minuta ranije, popijte toplu čašu vode s limunom, odradite vježbu, istuširajte se i pojedite voćku prije posla. Prije jutarnje kave, bit ćete budni i osjećati se poput Supermena!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close