Kamasutra

Želiš se upustiti u seks u troje? Pripazi na neke stvari..

Neke fantazije zvuče bolje u teoriji nego u praksi-poput seksa na pješčanoj plaži ili iznajmljivanja osobe da se seksa s mužem za njegov rođendan. Glumac Jason Biggs (Američka pita) zna najbolje. Njegova žena Jenny Mollen je iznajmila prostitutku za njegov rođendan. Ideja je bila vruć seks u troje, ali na kraju nije ispalo tako. Jason je rekao kako se nije dobro proveo, čak nije ni ispunio misiju, dok je njegova žena gledala kako sve propada jedući čips.

seks u troje

Naravno, seks u troje nije privlačna ideja za svakoga. Ali ako se ipak odlučuješ za tako nešto, napravi zadaću koju ovaj poznati par nije napravio. Kao prvo, takva stvar ne bi smjela biti iznenađenje. Ako ste ti i partnerica razgovarali o tome neko vrijeme, postoji nekoliko načina da ova fantazija bude zadovoljavajuća za oboje. Najprije se zapitajte kako će trojak utjecati na vašu vezu. Da, može začiniti vaš seksualni život, no može i dodati neugodu, tenzije i prepirke. Treba se pripremiti unaprijed, baš zato što je mišljenje većine ljudi da se seks u troje događa spontano, kao na filmovima.

Umjesto toga, razgovaraj s partnericom od toga što bi moglo nekog od vas učiniti ljubomornim do toga želite li da se to dogodi samo jednom ili više puta u vašoj vezi. Kad se odlučite za trojak, razmislite o tome tko će biti treća osoba. To nije kao da zovete nekoga da s vama gleda film, treba dobro promisliti. Treba pripaziti i ukoliko planirate zvati prijatelja. Zvati prijatelja jer mu vjerujete može biti zavaravajuće jer se često stvari zakompliciraju i nesigurnosti izađu na vidjelo. Umjesto frenda, pronađite drugu osobu koja slično razmišlja ili nekoga koga ni jedno od vas ne poznaje previše dobro. Razmislite koja su vam očekivanja. Ako ćete razmišljati o tome kako će biti neugodno, vjerojatno će i biti. I ako radite to samo da zadovoljite svoje ili partneričine fantazije, neće ispasti dobro.

grupnjak

Moraš znati da trojak isto tako neće riješiti probleme u vašoj vezi, pogotovo ako je problem dosadan seksualni život. Seks u troje možda će donijeti avanturu u tvoj krevet, ali neće biti velikih promjena u vezi. Nema veze što pozivaš drugu osobu u svoj krevet, moraš imati neka pravila-što je dozvoljeno, što je limitirano (npr. neke žene ne vole ljubljenje partnera i treće osobe jer smatraju da je to previše intimno). No, najbitnije je jedno pravilo, a to je da uživate. Ako se to ne dogodi, možete prestati u svakom trenutku. Najzdravije je očekivati da ćete začiniti svoj već dobar seksualni život sa zabavnim, uzbudljivim zaokretom.

Tags
Back to top button
Close