Kamasutra

Vodite ljubav s uključenim svijetlima!

Ako u vašem krevetu leži gola žena, sigurno ju želite dobro vidjeti (dobro, osim ako su vam oči vezane, ali to je druga priča). Problem je u tome što većina žena želi voditi ljubav u mračnijoj atmosferi i s isključenim svijetlima. I kako naći kompromis koji bi vam dopustio da je gledate bez da se vaša nježnija polovica osjeća neugodno?

Za početak, upalite samo malu noćnu svjetiljku i kleknite pred nju, tako da ona stoji ispred nje. Na taj način će sjene suziti njen torzo, zatamniti će dijelove njenog lica i tijela tako da će njene obline izgledati zamamnije. Koja žena to ne želi? Osim toga, ne možete pogriješiti sa svijećama! Možete ih postaviti oko kreveta, a one će bacati laganu svijetlost koja skriva nesavršenosti, a svi znamo koliko su svijeće seksi. Osjećat će se kao božica.

Treći prijedlog je da odete do neke trgovine u kojoj ćete pronaći prekidač za svijetla i njime regulirati jačinu svijetlosti u sobi. Eksperimentirajte i doći ćete do najboljeg rješenja- vi ćete moći gledati njeno golo tijelo a ona se neće sramiti.

Tags
Back to top button
Close