Birtija

Upoznajte britanskog Dana Bilzeriana koji zarađuje milijune organizirajući seksi zabave

Svaki dan vidimo nove fotografije ludog i bogatog Dana Bilzeriana i njegovih ludih zabava, ali nije on jedini koji živi ludi život pun lijepih djevojaka i dobrih zabava. Upoznajte Chrisa Reynoldsa Gordona koji živi sličan život, samo što on sam organizira te lude seksi partije i nažalost po neke, ne obožava toliko oružje.

54030fda060cb

Chris Reynolds Gordon dijeli dosta sličnosti s Dan Bilzerianom, oboje su bili bogati i oboje su jednom izgubili skoro sve. Chris je naslijedio brdo novaca kada mu je majka umrla i odlučio je poslati bankovni trgovac. Kako je bio vrlo uspješan u prodaji dionica, proširio je posao i počeo ulagati u nekretnine. U jednom trenutku imao je kuće za sebe u Dubaiu, Maroku i Egiptu.

Cijelo to vrijeme, Chris je želio postati profesionalni trkač na duge pruge. Čak se priča kako je s 18 godina bio brži od sadašnjih trkača koji nastupaju za britansku reprezentaciju.

54030de298472

S 22 godine Chris je izgubio skoro sve zbog velike krize i odlučio je promijeniti zanimanje.

Sada, Chris organizira najelitnije seksi zabave za bogate u najvećim svjetskim gradovima poput Londona, Miamija, Ibize i New Yorka. Heaven SX dopušta samo odabranim ljudima da pristupe zabavama, to jest samo oni vrlo zgodni koji su odabrani od njega samoga.

Naravno da Chris sudjeluje u svim tim zabavama i njegov život je sada vrlo sličan onom kojeg vodi Dan. Zarađuje milijune odabirući lijepe cure za zabavu i još uvijek kaže kako je to normalan posao. Još jedan lik na kojeg smo malo ljubomorni.

3 2 1

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close