Lifestyle

Tvojih 5 napornih navika zbog kojih si solo

Ne shvaćaš zašto si još uvijek solo? Možda si zgodan frajer, ali uvijek činiš greške koje te dovode do toga da si stalno sam. Pročitaj što to radiš da odbija žene.

1) Ne prestaješ pričati

Svaki puta kada si s lijepom ženom započinješ i igru i pokušavaš se prodati- započinješ sagu o svom super životu, impresivnom poslu i presmiješnim stvarima koje su ti se dogodile. Bez obzira na to koliko su tvoje priče kul, ova ti se taktika često može obiti o glavu. Najgora kritika muškaraca na prvim spojevima je ona o kojoj oni previše pričaju. Ispadaš egocentričan i kao da te nije briga za nju. Umjesto da glumiš frajera, potiči je da kaže nešto o sebi. Pitaj je o fakultetu ili poslu, hobijima i kućnim ljubimcima. Kada saznaš koje stvari voli, lakše ćeš krenuti na idući korak. Iako će ti se isprva činiti da ti je dala generički odgovor, ako ćeš kopati dublje, otvorit će se.

2) Pričaš joj o bivšima

sleep-with-ex-girlfriend

Možda ćeš osjetiti potrebu da joj kažeš zašto tvoja zadnja veza nije uspjela ili joj želiš pričati o tome kakva je tvoja bivša kučka i kakvu groznu glazbu sluša. Velika pogreška. Misliš da si zreo i iskren, ali nije tako. Kada pričaš o svojoj bivšoj, ona misli da ti je još uvijek važna a tvoja nova izabranica mislit će da se mora natjecati s njom. Svakako izbjegavaj priču o bivšoj. Ako te nova cura ipak pita, ispričaj joj kratku verziju. Ne želi slušati detalje. Ne možeš pogriješiti ako joj kažeš da jednostavno niste bili jedan za drugo.

3) Govoriš ružne stvari o njenim najdražim serijama

Smiješne i cinične dosjetke o novim serijama koje gledaš na netu mogu biti ok, no kada počinješ kritizirati njenu najdražu seriju počinješ pretjerivati. Ako voli Game of Thrones a ti joj kažeš da je to glupa serija o zmajevima i ostalim sranjima, garantiram ti da ideš doma sam. To vrijedi za sve stvari koje voli. Bez obzira da li je to glazba Taylor Swift ili hobi. Ako prerano počinješ kritizirati stvari koje voli, ispada da kritiziraš nju. Dakle, možeš pristojno reći da nisi fan neke serije ili benda ali pričekaj da se bolje upoznate pa joj reci što ne voliš.

4) Govoriš o intimnim stvarima prerano

Svi imamo svoje probleme. Možda si imao komplicirano djetinjstvo ili loš odnos s ocem. Misliš da je u redu da sve karte staviš na stol ili se u njenom društvu osjećaš sigurno, no ona ne mora znati intimne stvari odmah na početku. Kada se tek upoznajete, vaša veza nema okvir za takve razgovore- ako joj kažeš svoje najdublje i najmračnije tajne i probleme prerano, preplašit ćeš je i pomislit će da imaš problema. Svoje intimnije stvari možeš podijeliti s njom tek nakon trećeg ili četvrtog spoja-tako će tebe upoznati prije nego što upozna tvoju mračniju stranu.

5) Vadiš kartice iz novčanika

credit card in the middle of US dollar notes. Image shot 2005. Exact date unknown.

Ovo je prilika da joj kažeš kakav si ulov, pa se potrudi da joj ispričaš detalje ljetovanja u Lisabonu, uspjeha na poslu ili kako si kupio najnoviju S klasu. Kako bi tome mogla odoljeti? Pričanje o tome kako si uspješan privući će samo ženu koju zanima tvoj novac ili auto. Ostalim ženama ćeš ispasti kao plitka budala, a ona prava će pobjeći od tebe. Umjesto samohvale, reci joj koji su ti ciljevi i kako radiš na tome da ih postigneš. To će joj pokazati da imaš ambicije i dobru radnu naviku.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close