KamasutraPutovanja

Seks vodič kroz Bangkok!

Nakon gotovo dvomjesečne skitnje po jugoistočnoj Aziji došao je red na Tajland, točnije samo Bangkok – jer snage za neko ozbiljnije istraživanje više nije bilo. Ostavljam to za idući posjet zemlji koja se ponosi činjenicom da nikada nije bila ničija kolonija.

O Tajlandu, a posebno Bangkoku, ‘Gradu anđela’ ili kako se lokalci vole pohvaliti – gradu s najdužim službenim imenom na svijetu (na kojeg sada ne želimo potrošiti pet redova uvoda), mnogo je toga napisano te vas nećemo daviti stvarima koje ste vjerojatno već negdje nekoliko puta pročitali.

Fokusirat ćemo se na teme koje bi najviše mogle zanimati čitatelje jednog muškog online lifestyle portala – da ne kažemo Macho.hr-a, najčitanijeg portala za muškarce na ovim prostorima. Dakako, pisat ćemo o seksu i ponudi u glavnom gradu Kraljevine Tajland, ali ćemo vam pomoći pri odabiru lokacije gdje tražiti smještaj, ovismo o vašim mogućnostima.

Seks u Bangkoku možete namirisati gotovo na svakom koraku, prepun je salona za masažu u većini kojih ćete lako pronaći neke od djelatnica koje će vam rado pružiti osrednju masažu sa sretnim završetkom, neprestano ćete se sudarati s curama u ‘poslu’ , no mi ćemo ovdje ukratko obraditi tri glavne ‘Crvene četvrti’ tajlandske prijestolnice: Nana Plaza, Soi Cowboy i Patpong.

reklama-masaza
Masaža kakve kod nas nema…

Smještaj u Bangkoku

Pretpostavit ćemo da želite iskusiti barem neke od čari noćnog života Bangkoka, a jedina zanimacija nisu vam isključivo ples i uživanje alkoholu. Računica je poprilično jednostavna – morate potražiti smještaj u blizini ulice Sukhumvit.

Zašto? U tom se dijelu grada nalaze Nana Entertainment Plaza i Soy Cowboy ulica, a upravo zbog toga većina hotela u tom području vrlo je tolerantna kada su u pitanju “gošće” u vašoj hotelskoj sobi. Za 50 do 100 američkih dolara po noći možete pronaći odličan hotel u jednoj od Sukhumvit uličica (poredane su po brojevima, ali ne pokušavajte shvatiti kojom logikom). Zbog odličnih i stalnih popusta, i do 50%, preporučujemo da smještaj potražite preko stranice Agoda.com.

Naravno, ako vam je ovo previše za izdvojiti u Bangkoku jeftini smještaj (5-15 dolara) uvijek možete potražiti u hotelčićima i hostelima na i uokolo, među backpackerima vrlo popularne, Khao San ulice. Iako je Khao San road vrlo popularno i živo mjesto s raznolikom ponudom barova, restorana i street fooda nije top lokacija ako vam je seks na pameti. No, da ste u gradu grijeha podsjetit će vas pokoja noćna dama i ladyboy u blizini ili u nekom od barova. Što noć dalje odmiče, glazba lagano biva sve tiša, a gužva u ulici jenjava lakše ćete ih uočiti. Proporcionalno s dolaskom novog dana i oni će postajati sve agresivniji u namjeri da s vama dočekaju jutro.

khaosan-road
Khao San Road, ulica koja čini se nikada ne spava

Uz ove dvije lokacije, kao bonus, spomenimo da se u blizini nalazi i ‘Annie’s Soapy Massage’, salon za “sapunastu masažu” s najdužom tradicijom (od 1972. godine) u kvartu, ako ne i u cijelom Bangkoku.

Patpong

ping-pong-show-menuPatpong ćemo samo spomenuti jer smatramo da je to mjesto gdje eventualno možete svratiti ako baš nemate pametnijeg posla. Tamo će vas pokušati odvesti deseci taksista i vozača tuk-tuka, koji će vam specifičnim zvukom koji proizvode ustima zorno dočarati kakvu zabavu tamo možete očekivati.

Dakle, o čemu se radi? Riječ je showu u kojima žene, majke, kraljice iz svojih spolovila ispaljuju ping-pong loptice u veselu publiku. One iskusnije dok se zagriju teniske loptice zamijenit će pikado strelicama i gađati balone. Čini li vam se ovo kao nešto spektakularno? Nama baš i ne, dali smo se nagovoriti i sjesti u tuk-tuk isključivo za potrebe istraživačkog novinarstva (kao i na sve ostale lokacije koje spominjemo u ovom članku).

Nana Entertainment Plaza

O ovoj grešnoj jazbini, kompleksu od četrdesetak noćnih barova, već smo pisali u tekstu o deset najboljih svjetskih bordela, a sada je napokon došao red da provjerimo kako tamo stvari funkcioniraju iz prve ruke (da ne spominjemo druge dijelove muškog tijela).

bangkok-04
Ulaz u Nana Plazu, nekadašnji šoping centar

Nana Plaza zamišljena je kao “shopping centar za muškarce”. Iskusnije bi ovo moglo odmah asocirati na princip prema kojem posluje većina FFK klubova u Njemačkoj ili Austriji (o kojima bi isto mogli napisati koju), no Nana zaista i izgleda kao šoping centar, samo što su ovdje dućane zamijenili već spomenuti noćni klubovi. Spomenimo da je Nana Plaza prije tridesetak godina zaista i bila šoping centar, a onda je nešto krenulo po zlu. “Izloga”, za razliku od amsterdamske Crvene četvrti baš i nema previše, posebno ne na višim etažama, gdje zapravo počinjete shvaćati da ste upravo kročili u finalnu inačicu Disneylanda za odrasle. Naime, Nana Entertainment Plaza sastoji se od središnjeg prizemnog dijela, dva kata i, treće, najgornje etaže. Krenimo redom.

bangkok-10
Unutrašnjost Nana Plaze, prizemlje

U barovima, a posebno terasama, u prizemlju uglavnom se zadržavaju vesele freelenserice uvijek spremne na razgovor i pokoje piće prije nego što vam predlože da vas po svim pravilima struke “izmasiraju” u četiri zida vaše hotelske sobe. Pripremite se, mnogo ih je te se upravo zbog velike konkurencije moraju potruditi da vam privuku pažnju svojim atributima, ali i komplimentima kojima će vas cijelo vrijeme obasipati. Ne brini, osjećat ćeš se izuzetno ugodno i poželjno, no budi faca, budi jak – i kreni put stepenica…

Jer već smo najavili da stvari na gornjim etažama postaju mnogo interesantnije. Najkonkretnije je naravno na vrhu, tj. trećoj etaži, gdje možete “odmoriti s društvom” ako ste nestrpljivi ili vam je hotel predaleko.

bangkok-08
Pogled s prvog kata Nana Entertainment Plaze

Na drugom i trećem katu bar je do bara prepunih oskudno odjevenih go-go plesačica. Iz svakog bara trešti glasna muzika, no izvana ništa nećete vidjeti, ali ekipa na ulazu (obično po nekoliko kostimiranih cura) odškrinut će vam zavjese na ulazu koje primamljivo skrivaju pravi ‘El Dorado’ za muškarce. Dobro će se potruditi da vas “namame” iza zavjese, gdje u većini barova pleše ili na šanku ‘visi’ od nekoliko desetaka do, zamislite, stotinu cura. Ovisi je li vikend ili dan u tjednu. Cure su različito kostimirane, čini se da su “školarke” tražena roba. Obično su u bikinijima, ali u nekim barovima cure plešu i u toplesu. Svaka cura u ponudi za gačice ima zataknut bedž s brojem, a ako vam se neka posebno svidi na vama je samo da konobarici prišapnete njen broj – i ljubazno osoblje uskoro će je dovesti do vas da porazgovarate. Za početak.

Ako stvarno razmišljate zaputiti se u Bangkok i zabaviti se sigurni smo da vas zanimaju cijene. Krenimo s cugom. Da! U sva mjesta koja spominjemo možete doći i popiti samo pivu, snimiti situaciju, malo se rasplesati i vratiti se u svoju hotelsku sobu. Nitko vas ne može nagovoriti na grijeh, ako vi to ne želite. Zar ne?

Pivu (npr. Chang ili Tiger) ćete platiti nekih 150 bahta (nekih 28kn), nešto više nego u “normalnim” barovima. Pravila lokalnog bontona nalažu da popijete barem jedno piće u svakom od barova u koji uđete.

Ako vam se neka cura zaista svidi s njom ne možete samo išetati iz bara. Potrebno je platiti tzv. bar fine koji obično iznosi 500-700 bahta (može biti i više ako baš napikirate najzgodniju curu u baru koja se zavodljivo izvija oko šipke). O svemu ostalom pregovarate s curama. Najbolje prije nego što platite bar fine, kako kasnije ne bi došlo do nesporazuma (ili se ispostavilo da u krevet vodite ladyboya). Ako niste sigurni uvijek možete zatražiti da vam cura pokaže osobnu iskaznicu Tako ćete jednim udarcem ubiti dvije muhe – uvjerit ćete se da je punoljetna, ali i saznati kojeg je spola, budući da na tajlandskim osobnim iskaznicama ženama ispred imena piše “Miss”. Mislite da previše kompliciramo? Vjerujte, u Tajlandu ćete ubrzo izgubiti vjeru u svoju mogućnost procijene radi li se curi ili ladyboyu.

Vratimo se na cijene druženja s curama. Sve je stvar međusobnog dogovora dvoje odraslih ljudi, ali uobičajena tarifa zvuči ovako:

  • sat do dva = 1500-3500 bahta. Nije fiksno. Zgodnije cure svjesne svojeg dobrog izgleda mogu ponekad tražiti i više.
  • cijela noć = 2500-6000 bahta. Ovisno o curi, koje je doba noći i sl.

Ukoliko ste nekim slučajem u potrazi za ladyboyem raspitajte se tamo i ekipa će vam preporučiti nekoliko barova u kojima ih možete pogledati. Vjerujte, isplati se – neki izgledaju zaista zapanjujuće, teško je povjerovati da nisu cure. Barem dok ne završite pokraj jednog od njih na pisoaru. To je baš jedan od onih ‘awkward’ momenata. Inače, sretat ćete ih svugdje u Bangkoku i u svako doba dana. Pripremite se na to, opustite, porazgovarajte i bit će vam zabavno, ako niste neki zatucani panj.

Ogladnite li dovoljno je samo izaći iz Nana Plaze na desno i zaputiti se suprotnu stranu križanja Sukhumvita i Soi 3. U istoj zgradi nalazi na uglu nalazi se McDonald’s, Burger King i Carls Jr. Posebno preporučamo ovaj posljednji lanac brze hrane ako volite velike i ukusne hamburgere. No, manje ćete platiti ako se odlučite za jedan od brojnih street fooda u blizini. Ako ste u društvu neke mlade dame ne brinite, ona će sigurno znati gdje se u blizini najbolje jede.

Jutarnje ili cjelodnevno razgledavanje grada lako možete dogovoriti i s nekom od cura iz Nana Plaze. Većina će vas rado ujutro kada se probudite, naravno – uz naknadu ili eventualno samo ručak, povesti u razgledavanja Bangkoka. Mnogo bolja opcija nego neka klasična gradska tura lokalne agencije. Nemojte se bojati skupih restorana i poklona. Dovoljno si pametan da si noć prije odabrao simpatičnu curu koja neće htjeti u jednom danu izmusti sav novac iz tebe. Nadamo se da jesi.

Soi Cowboy

Soi Cowboy uličica vrlo je blizu Nana Plaze (desetominutna šetnja), a i koncept je sličan – mnogo barova prepunih go-go plesačica s obje strane. Ako ste gledali drugi nastavak filma Mamurluk (Hangover 2) sjetit ćete se ove ulice kao mjesta velikih nereda koje su izazvali Alan i društvo.

bangkok-12
Pogled na Soi Cowboy ulicu oko sedam poslijepodne, kad većina barova tek počinje otvarati svoja vrata

Zašto Cowboy? Uličica (soi) je dobila ime po izvjesnom Afroamerikancu T.G. Edwardsu kojeg su svi, zbog šešira koji nije skidao s glave, zvali “Kauboj”, a upravo je on 1977. godine na tom mjestu otvorio jedan od prvih barova.

Iako je riječ o, kako to volimo reći, Crvenoj četvrti atmosfera tamo nešto je opuštenija nego u Nani i nije sve tako nabijeno seksom. Soi Cowboy je relativno uska ulica duga stotinjak metara noću osvijetljena bezbrojnim neonskim reklamama. Isplati se doći vidjeti te barem popiti pivce u nekom od barova, bez obzira da li je vaš plan provesti noć s nekom od djevojaka ili odmarati solo. Zabavno je.

Toalet u baru Tilac ima vrlo zanimljivu koncepciju. Za razliku od većine pisoara kod nas za vrijeme pišanja niste osuđeni da buljite u pločice ili neku glupavu uokvirenu reklamu za probleme s prostatom. Naime u ravnini vaših očiju nalazi se “prozor” koji ima odličan pogled na plesni podij i cure na njemu.

U Baccari postoji nešto slično, no bolje. Podloga podija na gornjoj etaži je prozirna, a tamo uglavnom plešu cure u kratkim suknjicama bez gaćica. Dovoljno zanimljivo da većina ekipa dolje izvija vratove.

Pričali su mi da u After Skool baru u Soi Cowboyu za nekih 1000 bahta možete popiti pivu dok vam neka od cura pruža fellatio.

Cijene i bar fineovi u Sow Cowboyu slične su onima u Nana Plazi, a većina barova ovdje ima happy hour na cugu, obično do 9 ili 10 navečer, pa možete svratiti i popiti koju pivu u pola cijene.

Druge opcije

Ne sviđaju vam se previše cure s Tajlanda? Nema problema. Duž cijele ulice Sukhumvit, na relaciji od nekih pola kilometra između Soi Cowboya i Nana Entertainment plaze, u večernjim i noćnom satima susretat ćete desetke crnih afričkih ljepotica koje će vas zavodljivo gledati. Jednostavno ne možete promašiti te velike bjeloočnice u mraku. Garantiramo da ćete doći u napast.

Ni crnkinje vam nisu napete? Ok, cure iz Rusije i ostalih zemalja bivšeg SSSR-a čekaju vas u Soi 3, nedaleko od Nana Plaze. Sjećate se onih fast food restorana koje smo ranije spominjali? E, tamo! Kada se napapate krenite lijevo, u suprotnom smjeru od Nana Plaze. Slobodno nam kažete ‘Spasiba!’.

Eskort

U Bangkoku ste, gradu grijeha, ali toliko lijeni da vam se ni nakon svega što ste pročitali i vidjeli u ovom seks vodiču ne izlazi iz ugodne klime vaše hotelske sobe? Ok, uvažavamo. Dovoljno je samo da izguglate nešto tipa “bangkok escorts”, odaberete neku od mnogih stranica, zatim jednu od mnogih cura iz ponude svake od njih. Cijene su nešto skuplje nego kad su u pitanju cure iz barova – 5.000 – 8.000 bahta za dva sata te od 10.000 pa na više za cjelonoćno druženje.

* * *

Nadamo se vam je ovaj ‘Macho.hr seks vodič kroz Bangkok’ barem malo dočarao neke od čari noćnog života glavnog grada Tajlanda te da će svima onima koji se jednom nađu tamo biti od koristi. Smatramo da se na svim mjestima koje smo spomenuli možete dobro zabaviti (ovdje sad stvarno mislimo na zabavu – pokoje piva solo ili s društvom s kojim putujete, partija biljara, čagica i sl.) te ih se upravo iz tog razloga isplati posjetiti – ako ništa drugo – iz čiste radoznalosti, a odluka hoćete li otići i korak dalje isključivo je na vama. Sretno i have fun!

Tags
Back to top button
Close