Tech

Ping pong stol za party manijake

Ako ste kojim slučajem nedavno pročitali da je u Velikoj Britaniji održan prvi ping pong turnir “golača”, sigurno vam je u nekom trenutku palo na pamet da bi bilo zanimljivo kad bi vam se s druge strane stola našla kakva seksi bujna djevojka. Problem je što bi se u tom trenutku možda bilo teško koncentrirati na igru, ali smo sigurni da na kraju ne bi bilo važno tko je pobjednik, već da bi se sve riješilo prijateljskim zagrljajem, a možda i još nekim aktivnostima koje uključuju taj isti ping pong stol.

Ako ste jedan od tih kojima se sviđa koncept takvih “party” turnira, onda je ping pong stol američke tvrtke STIGA baš ono što vam treba. Ne samo što će impresionirati djevojke svojim izgledom, već će ih oduševiti snaga osam Kickerovih KS Series 6×9 zvučnika koji su ugrađeni u stol, dok bi ih dodatno mogle oduševiti vibracije koje isporučuju dva dvanaest inčna Solo-Baric L7 subwoofera. Uz ugrađeno QSC CXD profesionalno procesno pojačalo koje pokreće cijeli sustav ukupne snage 2800 vata, budite spremni na to se da vam ping pong zabave prekida policija i ljutiti susjedi.

Naravno, kako zabava nije zabava bez pravih svjetlosnih efekata, tu je i LED rasvjeta u bojama koja se može integrirati s audio sustavom kako bi svijetlila u ritmu glazbe. No, sve to lijepo izgleda, a vjerojatno i zvuči, do trenutka kad dođemo do cijene, jer sigurno bi se našao pametniji način kako potrošitit gotovo 15.000 dolara koliko košta ovaj “party”ping pong stol tvrke STIGA.

Tags
Back to top button
Close