Hedonizam

Lotus – luksuzne kuće na kotačima za ljubitelje putovanja

Ne postoji stvar koja nam može bolje napuniti baterije od boravka u prirodi. Svjež zrak, mir i tišina, daleko od gradske vreve i svih stresnih situacija koje sa sobom donosi boravak u gradu. No, ako ste naviknuti na određeni komfor, onda i boravak u prirodi ponekad može biti prilično stresno iskustvo. U slučaju da niste spremni odreći se svog komfora koji vam pruža civilizacija, a želite s vremena na vrijeme napuniti baterije boravkom uz jezero ili na svježem zraku u planinskim predjelima, onda su kamp kućice idealan izbor.

Nakon napornog tjedna, zaboravite na sve i sa svojom boljom polovicom krenite u avanturu, tko zna, možda će vam boravak u prirodi povoljno djelovati na seksualni život. Ako se kojim slučajem nađete u jednoj od kamp kućica koje proizvodi australska tvrtka Lotus, onda igre s boljom polovicom definitivno ne bi smjele izostati.

Lotus je tvrtka koja proizvodi vrhunske kamp kućice za sve vrste terena i ljude koji traže nešto više od samo kreveta i tuša. U njihovoj ponudi nalaze se četiri tipa pokretnih domova, od kojih se svaki može naručiti u nekoliko veličina. Naravno, nama se najviše sviđa “Trooper” izvedba koja je posebna zbog svojeg robusnog podvozja i mogućnosti da je vučete po vrlo zahtjevnim terenima. No, možete se odlučiti i za “Freelander” izvedbu koja je najviše namijenjena za cestovne ture, dok je u ponudi i “Freelander” izvedba koja je nešto između dvije ranije spomenute.

Za one koji nemaju mogućnost da sami biraju s kojim će se tipom kamp kućice počastiti, već umjesto njih to radi njihova žena (slobodno ih možemo nazvati papcima), tu je i izvedba “Off Limits” koja nudi najveći luksuz u unutrašnjosti. No, bez obzira koju od četiri ponuđene izvedbe izaberete, sigurni smo da je zabava i opuštanje zagarantirano.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close