Hedonizam

Kormoran – nova klasa plovila koja spaja svijet superautomobila i lukuznih plovila

Sigurno vam je poznat osjećaj kad iskeširate par stotina tisuća eura i ubodete luksuzni gliser, ali na kraju ispadne da to nije ono što ste tražili. Nije vam poznato? Ne brinite, nije ni nama, ali smo sigurni da ima onih koje takve stvari muče. Iz tog razloga su naši “skoro susjedi” Austrijanci nedavno predstavili svoju viziju vozila za neodlučne bogataše. Kormoran je sasvim nova klasa plovila koja kombinira najbolje što nude luksuzna plovila s svijetom superautomobila.

Radi se o potpuno novom konceptu plovila koje kombinira najbolje iz tog svijeta, okretnost glisera, stabilnost katamarana i brzinu hidroglisera. Kormoran je u mogućnost čak i prilikom vožnje promijeniti svoj izgled i funkciju i omogućiti vam da uživate u vožnji kakvu baš u tom trenutku želite. Čak i u trenutku dok stojite, Kormoran se može transformirati u platformu za sunčanje kako bi djevojke koje ste poveli sa sobom skinule sve sa sebe i uspjele uhvatiti malo boje.

Kad smo spomenuli da Kormoran koristi tehnologiju iz svijeta superautomobila, mislili smo na “monocoque” šasiju koja je izvedena od ugljičnih vlakana, kao i gotovo svi ostali dijelovi, što ovo hi-tech plovilo čini izuzetno sigurnim i laganim. Sigurni smo da će sve navedeno oduševiti one dubljeg džepa i da neće proći mnogo do trenutka kad ćemo Kormoran moći vidjeti i na našem Jadranu. Do tada, uživajte u galeriji slika ovog zanimljivog plovila.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close