Putovanja

Japanski Spa centar omogućuje vam kupanje u bazenima s vinom

Bilo nam je jasno zbog čega sve više Zagoraca u posljednje vrijeme odlazi trbuhom za kruhom u Njemačku, ali nikako nismo mogli shvatiti zbog čega posljednjih nekoliko godina veliki dio njih bira Zemlju izlazećeg sunca za svoju destinaciju, no, sada nama je sve kristalno jasno, tajna je otkrivena. Razlog leži u tome jer od 2009. godine, japanski Spa centar Yunessun omogućava posjetiteljima vruće kupke u pićima poput kave, zelenog čaja, crvenog vina i sakea.

Šalu na stranu, iako smo sigurni da bi Zagorci zaista uživali u ovom tretmanu, ovakve kupke navodno pogoduju vašoj koži i čine je mlađom, a priča se da je kupka od vina nešto u čemu je Kleopatra redovito uživala. Naravno, dok vi uživate u vinskoj kupci, osoblje Spa centra će vam biti na usluzi i pri tome pratiti da vam se kojim slučajem ne isprazni čaša, što je vrlo pohvalno, jer se bojimo da u drugom slučaju Zagorce ne bi ništa spriječilo da popiju bazen.

I ostale kupke koje nudi Yunessun Spa centar navodno imaju pozitivan učinak na vaše zdravlje, pa će vam tako kupka od zelenog čaja goditi zdravlju kože i jačati imunološki sustav, dok će namakanje u kupci sa sakeom navodno smanjiti vaše bore i ostale znakove starosti. Bez obzira što mislili o kupkama koje nudi ovaj Spa centar, definitivno se radi o iskustvu koje do sada još niste imali priliku isprobati, a to dokazuju i mnogi pozitivni komentari ljudi koji su posjetili ovu turističku atrakciju.

Tags
Back to top button
Close