Lifestyle

ISTRAŽIVANJE: Čaša crnog vina ima utjecaj na vaše tijelo kao i sat vremena teretane

Ovo je valjda najbolja vijest godine! A sad gas u lokalnu vinariju po bačvicu vina tako da svaki dan možemo provesti bildajući svoje tijelo!

Bilo bi to baš krasno, zar ne? No, ova tvrdnja vrijedi samo u nekoliko područja. Ako vam je nekad teško i ne možete se natjerati u teretanu, postoji “srednji” put za vas! I nas naravno, postoje dani kad smo svi neraspoloženi za trening. No, sva sreća, jer su istraživači na Kanadskom sveučilištu u Alberti otkrili kako crno vino sadrži magični sastojak nazvan resveratrol koji se također može naći u orasima i grožđu, a važan je za vaše zdravlje.

Količina tog spoja u samo jednoj čaši vina ubrzava i pojačava funkcije srca, mišića i kostiju isto kao i jedno satni trening u teretani. Za sad, znanstvenici su testirali resveratrol samo na malim glodavcima, no ubrzo kreću i testiranja na dijabetičarima. No, molimo vas da zapamtite jednu stvar. JEDNA čaša crnog vina. Jedna!

Jedno je sigurno, jedna čaša crnog vina dnevno neće vaše tijelo pretvoriti u mišičavu zvijer, ali će definitivno pomoći u onim danima kad niste u mogučnosti prisustvovati treningu. Živjeli!

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close