Kulturnjak

Gameri, gledajte uživo GAME24 i saznajte kako igraju poznati igrači

GAME24 je 24-satni događaj koji slavi PC igre a počet će u petak, 19. rujna u 3:00 ujutro po lokalnom vremenu.

GAME24 je kombinacija velikog broja lokalnih događaja širom svijeta, uključujući i Chicago, Los Angeles, London, Indianapolis, Shanghai, Stockholm, a osiguran je i prijenos uživo preko interneta na www.GAME24.nvidia.com. Najvažniji momenti:

  • NVIDIA i izdavači igara će predstaviti nove proizvode
  • DOTA 2 turnir okuplja timove profesionalnih gejmera uključujući Evil Geniuses, Cloud 9, Team Tinker i Alliance koji se takmiče za nagrade u vrijednosti od 15,000 dolara.
  • Poznati poput  Jason Mewesa(Jay & Silent Bob), Cos-play kraljica Chloe Dykstra, MythBuster Grant Imahara i autor Sons of Anarchy Kurt Sutter sudjelovat će u najnovijim PC igrama
  • Također će biti održano i Mod24, prvo 24-satno modding takmičenje na svijetu koje se prenosi uživo. Poznati modderi Team Mongoose, BSMODS, i Team Kill Ninja će u NVIDIA HQ u Santa Klari, u Kaliforniji na licu mjesta raditi na računalima. Gledaoci koji prijenos prate preko live streama  bit će suci, a tri sretna dobitnika će kući odnijeti jednu od ovih jedinstvenih mašina.
  • Bit će oborena dva svjetska rekorda.
  • I još mnogo iznenađenja…

 

Više informacija o GAME24 i detalje o lokalnim događajima koji se održavaju 19. rujna možete naći na NVIDIA web stranici na:  www.GAME24.nvidia.com i na NVIDIA blogu: http://blogs.nvidia.com/.

Watch live video from TwinGalaxiesLive on www.twitch.tv

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close