Sport

Dres kluba München 1860 inspiriran Oktoberfestom

Bavarski drugoligaš odlučio je na poseban način obilježiti početak ovogodišnjeg Oktoberfesta. Ove subote, 20. rujna, na dan otvaranja najvećeg i najpoznatijeg pivskog festivala na svijetu igrači Münchena 1860 na teren će u utakmici protiv FC Ingolstadt istrčati u specijalno dizajniranim dresovima inspiriranim Oktoberfestom.

Kako najavljuju iz kluba, biti će to jedina prilika da navijači vide svoj klub u ovom kompletu dresova nazvanom ‘Wiesntrikot’. Gornji dio dresa, zapravo polo majica s kragnom, inspiriran je klasičnim i rado viđenim inventarom u mnogim bavarskim pivnicama – bijelo – plavim kariranim stolnjakom, dok su donji zapravo također dio tradicionalne nošnje – kratke ‘kožne’ hlačice (Lederhosen). Naravno, to su i bijele retro čarape kako ni jedan dio dresa ne bi odskakao.

oktoberfest

okto4

okto3-2

Vjerujemo da će se svim ljubiteljima pive svidjeti ova kombinacija, baš kao što se i nama. Naravno, raspitali smo se tko je djevojka sa slike, no uspjeli smo samo saznati da se zove Isabela. Tko zna, možda je sretnete ako se zaputite na Oktoberfest ili spomenutu utakmicu protiv Ingolstadta.

Red je sada da se prisjetimo prošlogodišnjeg dresa kluba posvećenog Oktoberfestu i djevojci koja ja pravila društvo kapetanu captain Christopheru Schindleru na promociji novog dresa. Riječ je o simpatičnoj Karolini Witkowski, koja je ujedno krasila lanjsko izdanje njemačkog Playboya posvećeno Oktoberfestu.

9782253346_3f7738b578_z

9782063612_3cf0ab284a_z

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close