Birtija

Deset najgorih sredstva koja su korištene kao kontracepcija

Za muškarce postoje tri stvari kojih se najviše boje, vampiri, vukodlaci i neplanirana trudnoća. Za ovo dvoje su izmišljeni križevi i srebro, dok se za ovo treće ipak ne postoji rješenje koje  bi 100% sigurno.

Sada postoje kondomi i tablete, ali nekada se moralo posegnuti za različitim preparatima i zaštitama koje nam u današnje vrijeme nisu baš jasne. Provjerite zašto u deset najgorih sredstva koja su korištena kao kontracepcija.

10. Jaja od lasice

weasel1

U Srednjem vijeku postoji vrijeme u kojem je sve bilo crno, od dosta bolesti do previše ratova, a očito je to ostavilo traga i na seksualni život. Tada se vjerovalo kako je najbolja kontracepcija da se jaja lasice objese za ženinu nogu i da je to dovoljno za bezbrižan seks. Ne znamo tko se toga prvi sjetio, ali budući da postoje zapisi, bilo je vrlo popularno. Sva sreća što je to brzo izašlo iz mode jer nam se nikako ne sviđa ideja da u seksu sudjeluju 2 para jaja.

[divider]

9. Dijafragme od krokodilovog izmeta

crocbutt1

Ovaj briljantan izum potječe od davnih Egipćana koji su uz piramide među prvima shvatili kako je vrijeme za kontracepciju i to na način da se blokira put spermi. I tako su izmislili barijeru koja je bila izrađena od meda i krokodilovog izmeta. Tko se prvi toga sjetio nije poznato, ali sama ideja je barem početak nečeg zvanog kontracepcija.

[divider]

8. Dabrova jaja s alkoholom

ballshine

U 16. stoljeću Kanađani su nekako došli do zaključka kako su jaja malenog krznenog glodavca najbolja za sprečavanje neželjene trudnoće. Jaja su se prvo osušila, zatim pretvorila u prah i kao takva su se umiješala u neki alkohol koji su inače pili. Jedina prednost ove kontracepcije je bila u tome što se to moralo popiti prije seksa pa vam jaja nisu smetala kao u ranijem slučaju s jajima od lasice.

[divider]

7. Živa

mercury1

Nekada se živa smatrala lijekom skoro za sve, ali kada smo konačno počeli pratiti simptome, shvatilo se kako ipak nije tako korisna kako se mislilo. Nekada davno u Kini netko je došao na ideju kako bi žene nakon seksa trebale piti živu kao kontracepcijsko sredstvo. Očito nije bilo bitno što su nakon toga ženi otkazali bubrezi, otpala kosa, oštetio se mozak, bitno je bilo da se zaustavi neželjena trudnoća. Bravo.

[divider]

6. Dijafragme od zlata i srebra

thimbles1

Ovo na prvu čak i ne zvuči tako loše, ali ne bi bilo na ovoj ljestvici da je tako super ideja. Osnovna ideja je bila ta da si djevojke prije seksa uguraju zlatnu ili srebrnu kapicu koja bi štitila od prodora napornih spermića. Kako su se nekada radile od svega i svačega, ovu vrstu kapice mogle su si samo priuštiti bogatije frajerice.

Ako su si mogle priuštiti, vjerujemo kako su dobile super nadimke poput “Zlatna Ana” ili “Srebrna Malena”, ali dobile su nešto poput sindroma toksičnog šoka, što baš i nije bezazlena stvar. Naravno i ispadanje za vrijeme seksa je bila normalna pojava.

Sada zamislite gospodina koji nakon seksa izvadi mrcinu na kojoj je zlatna kapica. Glavna faca u gradu.

[divider]

5. Životinjska crijeva

sausage

Kondomi, kao što i pretpostavljate, nisu izum koji ne nastao nakon dobre pijanke, već je nastavak na nešto poput životinjskih crijeva na mrcini. Ideja je vrlo stara i koristila se dugo prije nego se u taj proces ubacila guma.

U ono vrijeme crijeva su bila na cijeni jer je netko primijetio kako se crijeva mogu iskoristiti i za još nešto osim za kobasice i krvavice. Neki od najstarijih kondoma bili su izrađeni od svinjskih crijeva te su prije korištenja bili namakani u mlijeko, ali samo zato da sve valjda prije dobro isperu od ranijeg korištenja i omekšavanja prije novog. Super.

[divider]

4. Dijafragme od opijuma

opium

Jedna super ideja za kontracepciju djelo je naroda sa Sumatre koji su koristili glavicu opijuma kao super dodatak k sigurnijem seksu. Eto, još jedan način korištenja biljke koja je zaslužna za velik broj psihodeličnih droga.

[divider]

3. Limuni

lemon1

Oko 1700.godine ekipa je tražila novi način kako bi nakratko odgodila dolazak prinove u kući i došli su na ideju kako bi polovica limuna mogla zaustaviti neželjene spermije na putu k sreći.

[divider]

2. Voda iz kovačnice

blacksmith

“Ništa nije bolje za prevenciju trudnoće od vode iz kovačnice” rekla je jedna ekipa iz stare Grčke i umrla. Opet ne znamo tko je došao na tu ideju, ali sama pomisao da pijemo tu vodi ne zvuči baš privlačno. Kao i kod žive, otkazivanje organa i svih ostalih dijelova tijela bilo je neizbježno.

[divider]

1. Coca Cola

coke1

Kako ne bi bilo da smo mi iz novijeg doba jako pametni, pobrinula se ekipa iz pogodite koje države, koja je mislila kako je Coca Cola super kontracepcijsko sredstvo. Ali ta Cola nije ulazila u tijelo kroz usta, već se ujutro nakon seksa Colom ispirala vagina. Bravo majstori.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close