Tech

Chargerito – najmanji punjač za mobitel na svijetu

Koliko puta vam se dogodilo da vas mobitel iznevjeri baš u najgorem trenutku dok dogovarate mjesto sastanka s prijateljima ili djevojkom koja je siguran zicer. Sigurni smo da kao i nama u mnogo situacija, što se sigurno ne bi dogodilo da smo imali Chargerito, najmanji punjač a svijetu. Radi se o sklopivom punjaču za mobitel koji stane u svaki džep, a možete ga nositi i kao privjesak za ključeve i tako ga imati uz sebe u svakom trenutku.

Iako je Chargerito tek u fazi prikupljanja sredstava putem Crowdfunding kampanje, izgleda da ćemo ga uskoro moći kupiti jer su sredstva prikupljenja i prije roka. Do sada je prikupljeno više od 57 tisuća dolara, dok je cilj bilo prikupljanje 50 tisuća, a chargerito već sad možete prednaručiti za samo 19 dolara, dok će u regularnoj prodaji cijena biti 39 dolara.

Dostupne su dvije verzije, pa Chargerito omogućava punjenje iPhone uređaja s Lightning priključkom, kao i većine ostalih mobilnih uređaja putem Micro-USB priključka, a ima ugrađen čak i otvarač za boce. Kad se sjetimo svih situacija u kojima nas je izdala baterija baš kad smo najviše trebali mobilni uređaj, mislimo da je vrijeme da se Chargerito nađe i na našem privjesku za ključeve.

Tags
Back to top button
Close