Brzina

Bentley Mulsanne Speed uskoro u garažama bogataša

Još koji mjesec i polako privodimo kraju i ovu godinu, čemu se posebno vesele oni malo dubljeg džepa koji željno iščekuju novitet iz Bentleya. Novi Mulsanne Speed ugledat će svijetlo dana negdje tijekom 2015. godine, što znači da će se nedugo nakon toga naći u garažama šeika, poslovnjaka i narko kraljeva diljem svijeta. Svi oni uživati će u vrhunskom luksuzu, vrhunskim materijalima i najnovijoj tehnologiji koju nudi krstarica iz Bentleya. S obzirom na količinu tajkuna u našoj zemlji, sigurni smo da će se ovo vozilo moći vidjeti i na našim prometnicama.

Iako smo sigurni da će se većina vlasnika ovog vozila voziti na zadnjem sjedištu Mulsannea, kad bi se nalazio u našem vlasništvu, mi bismo ipak radije sami diktirali tempo kojim će kasati konjica od 530 “grla” koje isporučuje 6,75 litreni V8 motor s dva turbopunjača. Sva ta konjica zvijeri koja teži nevjerojatnih 2685 kilograma osigurava obrzanje do sto kilometara na sat već za 4,8 sekundi i maksimalnih 305 km/h.

Vjerojatno vam je jasno da će vas u unutrašnjosti Mulsannea okruživati samo najekskluzivniji materijali, a mnogo govori i činjenica da je audio sustav snage čak 2200 watta. Tu su i dva ekrana od 8 inča, bežična internet konekcija, tvrdi disk sa 60 GB prostora i radni stolići opremljeni s iPad uređajima i bežičnim tipkovnicama. Mulsanne posjeduje stvarno sve što jedan bogataš može poželjeti u automobilu, a sve to biti će u vlasništvu onog tko će biti spreman izdvojiti oko 250.000 funti.

Tags
Back to top button
Close