Kamasutra

5 tipova žena kojima se ne smiješ upucavati (nemoj reći da te nismo upozorili)

Razgovaraš s prekrasnom ženom u klubu koja je sama i pije pivo. Super! Zašto se takvoj ne bi smio upucavati? Dok ona izgleda kao odličan ulov, možda odaje neke signale koji pokazuju da nije vrijedna lova. Evo tipova žena kojima se ne bi smio upucavati, bar ne dok ne saznaš nešto više o njima.

Žena koja je upravo izašla iz veze

Zašto je problematična? Žene koje su tek izašle iz veze su nevjerojatno atraktivne, pune strasti i malo divlje, ali će ti slomiti srce. Žena kojoj je slomljeno srce pokušavat će to preboljeti na bilo koji način i zato će htjeti biti s bilo kime samo da se bolje osjeća. To znači da će odmah uskočiti u novu vezu, gledati te s obožavanjem a kada se ti zakačiš za nju, bit ćeš povrijeđen. Osim toga, mogla bi prebacivati neke probleme iz stare veze na vašu novu.

Žena koja mrzi svoj posao

Zašto je problematična? Postoji puno žena koje svoje karijere ne shvaćaju ozbiljno jer ne žele raditi ili žele da ih netko uzdržava. Razmisli da li te lovi samo zbog tvog bankovnog računa tako da je pitaš što radi. Ako o svom poslu govori sa smiješkom ili kaže da joj posao ide na živce, ali da traži novi, to je dobar znak. Ali ako skače s konobarenja u jednom kafiću na konobarenje u drugom ili kaže da ne voli raditi, vjerojatno traži nekoga da je uzdržava. Iako mnogo muškaraca voli razmaziti i uzdržavati svoje cure, očekuj da će ona biti nezahvalna i neće znati prepoznati tvoju žrtvu, što je pogubno za veze.

Žena koja pije žesticu kao luda

Zašto je problematična? Dečki obično vole cure koje se super zabavljaju i piju do rano u jutro jer stalno izgledaju zabavno. Ali pazi, ukoliko vidiš da pije ogromne količine žestokih pića, možda se želi oporaviti od prekida ili otkaza. Drugim riječima, zabavna noć mogla bi se pretvoriti u maraton plakanja koji će trajati do zatvaranja kluba.

Žena koja okrivljuje sve oko sebe

Zašto je problematična? Ako u svakoj priči koju ispriča da se dogodilo nešto loše, ali TOTALNO nije bila njena krivica..pazi. Ako nije spremna preuzeti odgovornost ili ništa nikada nije njena krivica neće ni postati odgovorna osoba. Nažalost, ljudi puno prigovaraju jer ne znaju o čemu drugom bi pričali, no ako svaka njena priča govori o tome kako je netko nešto zeznuo, možda je to znak da je pustiš.

Žena koja je zalijepljena za svoj mobitel

Zašto je problematična? Njena povezanost s mobitelom znači da mora konstantno biti u kontaktu s ostalim ljudima kako bi se osjećala sigurno. A ako se ne dopisuje s prijateljima, vjerojatno pregledava mailove s posla, što je jednako loše. Bit izlaska je družiti se s ljudima, a ako se ona ne može odvojiti od svog mobitela u petak navečer, njena ovisnost može biti problem u vezi.

Tags
Back to top button
Close