Kamasutra

Vodite ljubav osam puta tjedno!

Ako postoji jedna stvar koju žele i muškarci i žene- to je više seksa. To nas ne čudi zato što je seks često na začelju naše liste prioriteta-ispod posla, spavanja i kućanskih poslova. Iako su to sve važne stvari, moramo si priznati da je i seks. Osim što sagorijeva kalorije, spušta rizik od raka prostate i otpušta endorfine koji utječu na naše raspoloženje i pomažu nam da se opustimo. Ali najbolje od svega, učvršćuje našu vezu i vodi prema više seksanja.

Iskušajte sljedeće ideje :

Ponedjeljak: Anti-stres seks

Prvi dan u tjednu uvijek je nabijen tenzijama i stresom. Opusti svoju bolju polovicu nakon što dođe s posla- kada odmarate poslije ručka započni s laganom masažom leđa pa prijeđi na vrat i ramena. Malo kasnije se spuštaj prema dolje, izmasiraj joj donji dio leđa pa kreni prema bedrima. U ovom trenutku sigurno neće odbiti tvoje prste na klitorisu.

Utorak: Seks na brzaka prije večere

Nagni se prema njoj i podari joj dug, mokar, romantični poljubac kada su vam želuci puni. Ljubljenje produlji pa kreni na vrat dok je naslanjaš na kuhinjske elemente. Kada se otopi u tvojim rukama, digni joj suknju (ili skini hlače) i podigni na kuhinjski stol.

Srijeda: Seks na suho

Sjeti se koliko je zabavan seks na suho! Savršen je za trenutke kada završi film a vi ležite na kauču. Legni na nju i ustima ciljaj na vrat i ključnu kost dok svoje prepone lagano trljaš po njenima. Pojačaj pritisak dok je ne izludiš i vidiš je kako kreće prema tvom zatvaraču.

Četvrtak: Lijen seks

Pričekaj dok se ne ušuška u krevet pa je zagrli i stisni se kraj nje (tako zvano „spooning“). Rukom joj prolazi preko torza, bokova i prepona prije nego što pustiš prste na zabavu u njeno međunožje. Kada njeno disanje postane duboko i počne stenjati, uđi u nju polagano i lijeno, bez ikakve žurbe.

Petak: Seks nakon izlaska

Kada se vratite kući, nemoj se raskomotiti. Počni je ljubiti već na vratima, otkopčaj joj košulju u hodniku i polegni je na tepih dnevne sobe. Nemoj se sramiti i kreni na nju malo agresivnije nego inače.

Subota: Seks pod tušem

Nakon što se vratiš s nogometa s frendovima, moraš se istuširati. Pozovi je sa sobom. Nasapunaj je, operi joj kosu. Posveti se svakom milimetru njenog tijela. Nakon što izađete iz kade, umjesto da joj pružiš ručnik, klekni na koljena i stavi jezik gdje najviše voliš.

Nedjelja: Jutarnji seks, puta 2

Provedite pola dana u krevetu-ali ne kao kad ste bili klinci. Nakon što ste izašli iz kreveta da doručkujete i operete zube, vratite se nazad. Zamrači sobu i uvalite se ispod deka. Drugi puta neka se sve vrti oko istraživanja. Ljubi je posvuda, posebice po mjestima koje si zanemarivao. Ovaj puta se ne radi o tome da čim prije svršite, već o opuštanju i uživanju.

Tags
Back to top button
Close