Hedonizam

Satovi u ‘Expendables 3′ blockbusteru

Za sve obožavatelje satova, ekipa iz Portala Satova se potrudila i saznala koje se to “mrcine” nalaze na rukama poznatih glumaca u hitu “Expendables 3“.

Ako imalo pratite medije ili ste kojim slučajem posjetili kino dvorane u posljednjih nekoliko mjeseci, sigurno ste u jednom trenutku vidjeli trailer za treći nastavak vrlo uspješne akcijske franšize Expendables. Film koji je po treći puta okupio ogroman broj akcijskih mega zvijezda je od ovog tjedna već u našim kinima, stoga ako ste željni trash akcije po uzoru na filmove iz ’90, trkom u kina jer zbilja nećete požaliti.

Kako su se u prethodna dva nastavka u nebrojnim kadrovima mogli vidjeti satovi manufakture Panerai (PAM332 u prvom nastavku i PAM382 ‘Bronzo’ u drugom), očigledno je da su se za treći dio akcijske franšize zainteresirale i druge manufakture. Tako glavni lik Barnie kojeg glumi kreator i jedan od producenata, Sylvester Stallone, nosi ronilački Richard Mille RM32 model (sa paprenom cijenom od 150.000 dolara). Popularni ‘Terminator’ Arnold Schwarzenegger se odlučio na U-Boat U42 u Unicum izvedbi sa vintage ‘štihom’. U-Boat također nosi i Kelsey Grammer, iako malo manje upečatljiv Classico model u 18k zlatnom kućištu.

 placenici-satovi-007

 placenici-satovi-002 placenici-satovi-001
Panerai je tradicionalno i u trećem nastavku i iako se pretpostavljalo kako će dio akcijskih zvijezda nositi iste modele, izgleda da to nije slučaj. Dolph Lundgren, Jason Statham i Randy Couture nose najnoviji Panerai Submersible Amagnetic PAM389, dok Terry Crews nosi Submersible model koji još do sada nismo vidjeli. Očito da se radi o 47mm modelu sa povećalom iznad datuma (vjerujemo da je u pitanju PAM 243), ali sa custom PVD lunetom. Jet Li gotovo sigurno nosi jedan od klasičnih Panerai Luminor modela.

placenici-satovi-006
Iako smo u početku mislili da se na ruci UFC prvakinje Ronde Rousey nalazi Hublot, nakon malo pretraživanja smo uočili kako je ipak riječ o chronographu is Snyper kolekcije. Glavni negativac u filmu, Mel Gibson očigledno nosi staru generaciju Breitling Chrono Avenger M1 modela.

placenici-satovi-003 placenici-satovi-004
Ako ste željni nabrijane akcije i bezbroj scena atraktivnih satova, obavezno se zaletite u kino na dvosatnu adrenalinsku zabavu. Do tada, uživajte u službenom TRAILERU.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close