Tech

Samsung predstavio pametni sat sa zakrivljenim ekranom

Već smo mnogo put rekli da je sat jedan od najvažnijih stilskih dodataka za muškarce i da bi svatko od nas trebao imati barem jedan kvalitetan primjerak. No, ako ste satove kojim slučajem smatrali već pomalo zastarjelom tehnologijom, sada vam to više nije opravdanje. Borba oko tržišta pametnih satova se dodatno zahuktala pojavom glasina da bi Apple uskoro mogao predstaviti svoj dugo očekivani iWatch pametni sat, pa su u Samsungu brzo reagirali i predstavili Samsung Gear S pametni sat s zakrivljenim ekranom.

Gear S će imati zakrivljeni AMOLED ekran od 2″, a biti će opremljen 3G tehnologijom kao i mogučnošću konekcije s drugim uređajima putem Bluetooth i WiFi konekcije. Naravno, možete ga upariti sa svojim mobilnim uređajem i na taj način odgovarati na pozive, pregledavati poruke, ali i koristiti ugrađeni GPS da bi pratili svoje sportske aktivnosti.

Novi Gear S Samsung planira pustiti u prodaju već u listopadu, ali za sada još nisu definirali cijenu. S obzirom da nam se ovakvi gadgeti jako sviđaju, nadamo se da se neće raditi o ciframa koje će odbijati većinu korisnika. No, prije nego se odlučimo počastiti s jednim ovakvim komadićem tehnologije, definitivno ćemo pričekati da vidimo s čime će nas ovog puta pokušati iznenaditi Apple.

Tags
Back to top button
Close